Nyomtatás
2007. november 22., csütörtök 22:48

Kozaróczy Tibor táplálékkiegészítő boltot nyitott Érden

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Táplálékkiegészítők Boltja – Érd

- Hogy tudd mit és miért veszel… amilyennek lennie kellene…



Forgalmazott termékek

Kozaróczy Tibor:

„A forgalmazott termékek, termék-vonalak kiválasztására Engem kértek fel. Megpróbáltam olyan termék-palettát összeállítani, amely minden igényt kielégít az alap-terméktől a prémium minőségű, legújabb generációs kiegészítőkig, mind az izomfejlesztés, a zsírégetés illetve az általános egészségmegőrzés területén. Ennek véleményem szerint két dolog adhat alapot, egyrészt, hogy a legújabb kutatások alapján fejlesztett termékek kerüljenek a polcokra, másfelől ennél még inkább fontos számomra a megbízhatóság, vagyis, hogy ami a dobozra van írva, az benne is legyen a dobozban. Csak olyan termékeket tudok felelősség teljesen ajánlani, aminek hatásossága meggyőzött, melynek próbája természetesen gyakorlati tapasztalataim voltak. Mindenki várja a legújabb csillagot a kiegészítők égboltján, de a csillagok már ott vannak, csak tudnunk kell mit, miért, mikor és hogyan alkalmazzunk!
A 2006 Superbody-ra történt felkészülésem óta a Power Track támogatását élvezem, így az elmúlt évben Musclegen-x és Power Track termékekkel készülhettem. A felkészülés minden fázisában megtaláltam azt a kört amire szükségem volt, és a fejlődés, melyet e termékek is alapjaiban határoztak meg várakozáson felüli volt. Így nem volt kérdés e termékcsaládok felvétele a „listára”.









E kiegészítők mellé a teljes körű kínálat érdekében válogattunk az itthon kapható tálálékkiegészítő-családok kínálatából megpróbálva α-tól ω-ig vagy inkább а-tól я-n keresztül љ- ig  mindent felvonultatni a prémium kategóriás termékektől az alap-temékekig.”

Szolgáltatásaink, melyekkel megpróbáljuk mindezt teljessé tenni:

  • Szaktanácsadás: Kozaróczy Tibor (Bodysport Kupa 2007 GP I.hely, SuperBody 2006 O1 I.hely, Superbody 2007 GP1 I. hely, Herkules Kupa 2007 I. hely, Cupa Liberti 2007 II. hely, Aréna Kupa 2007 I. hely)
  • Táplálék- és étrend-kiegészítők kiválasztása, fogyasztása, kombinálása
  •  Komplett edzésterv összeállítás

Táplálkozási szaktanácsadás, szakképzett dietetikus által:

  • Állapot-felmérés, Étrend-elemzés
  •  Egyéni étrend összeállítás testépítőknek, sportolóknak, fogyni vágyóknak és bárkinek, aki egészségesebbé szeretné tenni mindennapi táplálkozását



Cím: 2030 Érd, Emma utca 5/B.
Telefon: 06-30-906-18-76
Nyitva tartás: H-P 9-18; Szo.: 9-13
Megjelent: 1242 alkalommal