Nyomtatás
2008. november 25., kedd 11:41

Suzy Kellner: mexicoi élményeim

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A VÁRVA VÁRT NAP 2008 NOVEMBER 8-9 WORLD CHAMPIONSHIP W.A.B.B.A MEXICO CANCUN

Hajnal 3 órakor megszólal az ébresztő! A gyomrom összeszorul, és tudom, eljött a nap, amire egész évben készültem . A taxi reggel 4 órakor felvett a házunk előtt, és hosszú fájdalmas búcsúzkodás után elköszöntem a páromtól, Zsoltitól. Egy kérése volt hozzám: kicsim ezért küzdöttünk keményen egész évben, hogy megmutasd, ki vagy!
A FITNESS 2000 edző terme előtt volt a találkozó, onnan indultunk el a reptérre. Pintér Ferenctől mindenki kapott egy névre szóló pólót, amin pl. az enyémen W.A.B.B.A HUNGARY SUZY KELLNER MEXICO NOV. 8-9 felirat állt. Ebben a pólóban indultam el.

Az út rettenetesen hosszú és fárasztó volt, főképpen azért is mert már kezdtünk a diétától kikészülni és már mindenki arról beszélt, hogy miket fogunk a verseny után enni.
Péntek hajnalban érkeztünk, hulla fáradtan.
Cancun egyszerűen gyönyörű , szavakkal nem lehet leírni. Hófehér homok, gyönyörű kék tenger, és nagyon meleg is volt!!!

Szántai Dórival és Nagy Orsival voltam egy szobában. Nagyon jó volt a hangulat, megállás nélkül nevettünk és csavarogtunk. Péntek este volt a regisztrálás és a mérlegelés. Ezek után Pintér Feri meginvitálta a csapatot egy vacsorára. A pincérek külön pároltak, és főztek nekünk a kérésünknek megfelelő ételt.
Eljött a reggel nov. 8.-a, szombat.
A készülődés ezerrel elkezdődött. Barnítózás, smink stb........................ Irány a csarnok, szerencsére a szállással szemben volt . Nagy volt a forróság, és mi ki voltunk már zsigerelve. Nagyon kultúrátlan volt megoldva a verseny, nagy színpad, mindenhol hatalmas kivetítők, elegendő hely nekünk, versenyzőknek a felkészülésre.
Rengeteg fotós, és néző.
Egyszerűen fantasztikus érzés az, hogy tisztelik azt a rengeteg munkát, ami ezzel jár.
Össze-vissza rángattak minket, hogy fotózzanak. Eljött az én pillanatom.
Hívják a női fitness versenyzőket.
Eddigi versenyzéseim után végre úgy mentem fel a színpadra , hogy nem izgultam csak élveztem minden egyes percét!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pózolások után a gyakorlat következett, aminek nagyon nagy sikere volt.
Verseny után páran lerohantunk a tengerpartra, és mint a gyerekek futkároztunk, és élveztük a hullámzó tengert.

Feri adott mindenkinek 1 órát az elkészülésre, meghívott minket vacsorázni.
Egy nagyon jó helyre mentünk, a pincérek táncolva szolgáltak fel.
Nagyokat nevettünk, és a Feri gratulált a csapatnak.
Eljött a döntő napja nov. 9.-evasárnap.
Orsival kb. 4 kg citromot ettünk meg 3 nap alatt, hogy ne száradjunk ki.
Verseny előtt elkezdtünk tölteni . Itt a nagy pillanat, most kiderül minden, hogy a sok lemondás, és a kemény edzések meghozzák az eredményt, vagy hiába szenvedtem. Legyőztem a Mexicói, Portugál, és a dél-amerikai bajnokot.
Amikor kimondták azt, hogy SUZY KELLNER W.A.B.B.A WORLD CHAMPIONSHIP 2. helyezett,akkor elkezdtem sírni, és remegni az örömtől.
Ezt az érzést nem lehet szavakba foglalni. Orsi lett a világbajnok.
Átöleltük egymást és boldogan felemeltük a Magyar zászlót.
A díjunkat Huszár Ernő adta át. Lejöttem a színpadról és boldog voltam, de ugyan akkor szomorú is egyben, mert nem volt ott a Zsolti.
Felhívta nekem Dóri telefonon, és elmondtam neki , hogy beváltottam a kérését .
Nagyon büszke rám, ő itthon sírt az örömtől, én meg a versenyen.
Aztán egyszer csak visszahívtak a színpadra és közölték velem, hogy megnyertem a Világ Bajnokság legjobb női gyakorlatáért járó díjat.

Odamentem Pintér Ferihez, és átöleltem, tiszta barnítós lett a fehér inge, de elnézte nekem, hiszen úgy teljesítettem, és azt tettem, amit elvárt tőlem.
Nagyon boldog voltam.
Megköszöntem neki a támogatást, és azt, hogy mindenben számíthatok rá.
Hosszú fotózások után visszatérve a hotelba, mert Feri meginvitált minket az esti bankett után az Argentin Steak házba, hogy megünnepeljük a sikeres eredményeket.
Dórival és Orsival gumi cukor partit rendeztünk még a szobánkban vacsi előtt.
Élveztük az ízeket . Rengeteget ettünk, ittunk és végre azt, amit akartunk.
A hangulat fergeteges volt. Úgy éltünk kint, mint a sztárok, az újságok tele voltak a fotóinkkal, a TV 3 csatornán közvetíttette a versenyt . Egész Cancun minket csodált. Rendesek voltak, és mindenhol gratuláltak, bármerre mentünk.
Három nap felhőtlen evés, ivás állt előttünk.
Nagyon jó volt, hamburger, fagyi, jég kásás koktélok, tachos, fajitas, és pihenés a tengerparton.
A haza utazás szörnyű volt, hiszen 36 órát voltunk talpon, mert Párizsban sztrájkoltak a reptéren, ráadásul még a bőröndök is eltűntek, és sorolhatnám még, hogy min mentünk keresztül.
Köszönet Huszár Ernőnek, mert szerintem, ha nem lett volna ott, hogy finoman fogalmazzak nagy bajban lettünk volna!!!!!!!!!
De már itthon vagyunk, és készülök tovább, hiszen rengetek munka vár még rám.
A harmadik versenyen vagyok túl, és nagyon jó eredményekkel zárhatom ezt az évet, szerencsére.
Köszönetet szeretnék mondani PINTÉR FERENCNEK (FITNESS 2000), BÁN LACINAK (POWER TRACK), CSÉPLŐ GÁBORNAK, BASA IBOLYÁNAK ( MŰKÖRMÖSÖM) , SZABÓ ZSOLTNAK ( DJ ZSOLESZKÁM ), JAGRI SZABOLCSNAK ( ÖKO-FERMENT) ÉS természetesen a páromnak NÉMETH ZSOLTIINAK. És mindazoknak, akik mellettem állnak és szurkolnak nekem.

SUZY
Megjelent: 552 alkalommal