Nyomtatás
2009. július 22., szerda 21:59

Véleményem a Power Protein termékekről

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Manapság általánosan bevett szokás egy termékről a marketing ereje, amely valljuk meg elengedhetetlen egyrészről, hogy a fogyasztóval megismertessük a termék minden tulajdonságát, hatásfokát, másrészről könnyebb eladni egy reklámozott terméket, mint azt amelyiknek nincs kellő reklámja.
Ugyanakkor a kisebb cégeket sújtja a "nagyok elnyomása", és ez ellen sajnos nincs ellenfegyver.
Pedig léteznek olyan termékek melyek kevésbé közismertek, és mégis jó minőségűek, hatásosak szervezetünk számára.
Egy ilyen termékcsaládból szeretnék kiemelni pár olyan tápkieget, melynek jómagam is tapasztaltam áldásos hatását. A Power Track cég Power Proteinjét szeretném bemutatni a továbbiakban azok számára, akik netán még nem találkoztak ezzel a termékkel. Versenyfelkészüléseim során, de azon kívül is fogyasztom hiszen; három (szója, tejsavó, és kazein) fehérje kiváló tulajdonságait egyesítve készült, ebből eredően biztosított a minőségi izomgyarapodás.

Én főként reggel, és edzés után szoktam fogyasztani, de lefekvés előtt is ideális fehérje forrás az izomsejtek számára.
Figyelembe veszem, hogy lassú (kazein) és gyors (tejsavó fehérje) felszívódású fehérjét is tartalmaz, az aminosavak adagolása ideális, ami egyenletes, és hosszantartó megfelelő mennyiségű, és minőségű aminosav ellátást biztosít az izmoknak.
A Power Protein tartalmaz még taurint, mely folyamatos energiaellátást biztosít, L-gutamint és 12 féle vitamint, melyek jelentős szerepet játszanak az izmok edzést követő regenerálódásában.
Ajánlom minden korosztálynak akár versenyszinten "gyúr", akár a strandra készül.
Megfelelő étkezés,valamint egyéb kiegészítőkkel párhuzamosan fogyasztva garantáltan nem fog csalódást okozni. Ezt felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni!

folytatjuk "múmia"
Megjelent: 505 alkalommal