Nyomtatás
2009. szeptember 19., szombat 18:14

Tapasztalataim a Power Track termékekről: a Power Whey protein

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A bodysok körében már régen nem titok, hogy a leghatékonyabb izomtömeg növelő protein a tejsavó protein koncentrátum illetve izolátum, vagy ezek keveréke.
A Power Whey egyik legmagasabb biológiai értékű protein, melyet manapság előállítanak.
Magam is leteszem voksom e kitűnő termék mellett, mivel a modern gyártási eljárásoknak köszönhetően, mint például az ultra- és mikroszűrés, fordított ozmózis, és a protein evaporation (kíméletes protein besűrítés) technológiáknak köszönhetően a Power Whey-ben az izomnövekedéshez szükséges összes anabolikus komponens megtalálható.

A Power Whey optimális mennyiségben és arányban tartalmazza az összes fehérje mikrofrakciót (immunoglobulinok, L-lactoglobulin, L-lactalbumin, Glycomacropeptidek, lactoferrin, lactoperoxidase, serum albuminok), melyeknek köszönhető a Power Whey immunrendszer erősítő hatása, ami hozzásegít az edzés utáni gyors regenerálódáshoz, valamint magas esszenciális és elágazó láncú (BCAA: leucine, isoleucine és valine) aminosav tartalma segít a kemény munkával megszerzett izomzat megtartásában.
A reggeli órákban,valamint egy nehéz edzést követően fogyasztok ebből a rendkívüli termékből, kb.30 g-ot vízzel elkeverve.
A Power Whey segítségével rendkívül magas aminosav nagyon alacsony laktóz és zsír tartalmának köszönhetően gyors erő- és izomnövekedés érhetünk el a felesleges zsír lerakódása nélkül.

Rendkívül könnyen emészthető, és elfogyasztását követően néhány percen belül biztosítja az izomzatnak a növekedéshez szükséges aminosavakat.
Tartalmaz még 12 vitamint is, melyek nagymértékben hozzájárulnak az edzés utáni megfelelő regenerálódáshoz.
Ajánlom fogyasztását minden fejlődni vágyó sportolónak, legyen fiú vagy lány, akár versenyszinten űzi a testépítést és fitnesst, akár hobby sportoló.
Adagolás: reggel, edzés után és/vagy lefekvés előtt kettő adagolókanálnyi (25 g) Power Whey vízbe vagy zsírszegény tejbe keverve.

folytatjuk, "múmia"
Megjelent: 865 alkalommal