Nyomtatás
2012. február 10., péntek 23:28

Huber István maradt az I.F.B.B. elnöke!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Amint várható volt, Huber István maradt az I.F.B.B. elnöke.
Támogatói nagyon fegyelmezetten hajtották végre az elnök utasításait, és csak azokat a személyeket támogatták az elnökségbe kerülésbe, akiknek lojalitásában az elnök biztos lehet.
Néhány korábbi ellenfelével kiegyezett, annak fejében kaptak pozíciót, hogy őt támogatták ellenfelével szemben a választáson.
Vagyis nincs új a nap alatt, minden úgy történt, ahogy vártam.
Az ellenjelöltről mindenképp meg kell említeni, hogy a jelenlegi elnök tette azzá, akivé válhatott, és amíg érdeke úgy kívánta, megszavazta az elnök minden javaslatát, gondolkodás nélkül.
Most az elnök erősebb mint valaha, gyakorlatilag uralja az egész szövetséget.
Számottevő ellenzéke már nincs, akiket teremtett, most a süllyesztőbe kerülnek.

Remélem, nem fogják korlátozni a versenyzők szabadidős versenyeken való indulását, bár pár mondatos beszélgetésünk során az elnök ebben nem nyilatkozott egyértelműen, ellenfele áskálódásáról beszélt, hogy minden ilyen versenyen való indulást lejelent az I.F.B.B. vezetőségének, és eltiltást kér a versenyzőkre.
Remélem, nem térnek vissza ezek az idők.
Sajnos meg kell említenem, kikerült az elnökségből Nánási Balázs, a legrégebbi elnökségi tag, egyetemi tanár, a bíróbizottság elnöke.
Szakmaisága nem volt elegendő az elnökségbe kerüléshez, hiányzott belőle az elnök iránti feltétlen lojalitás.
Örülök, hogy az egészből sikerült kimaradnom, és nem kényszerülök rá, hogy szükségem legyen ebben a szövetségben dolgozni, ahol régen bíróbizottsági elnök, elnökségi tag, és testépítő szakágvezető voltam.
Azok a sportemberek, akikkel együtt tevékenykedtem a szövetségért, már nem tagjai sem a szövetségnek, sem az elnökségnek.
Remélem, a sport érdekében lehet találni egy minimális kompromisszumot az együtt élés érdekében, mert mindenkinek ez lenne az érdeke, aki ebben a sportban érdekelt.
Vida Zoltán
Megjelent: 1152 alkalommal