Nyomtatás
2012. március 28., szerda 12:15

Remenyik Ilona vadul készül a tavaszi idényre..

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Közel 44 éves életkora ellenére, a TIFIT igazolt versenyző hölgye, színpadi páváskodásával a "Hárem" egyik színfoltja, aki közel egy évtizede szinte minden évben a színpadon illeg-billeg többnyire a forma kategóriában, amelyben nyert már IFBB felnőtt magyar bajnokságot, de az elmúlt évben a modell kategóriában is megmutatta magát a nagyérdeműnek.
Törékeny alkata, vékony csontozata, formás gömbölyű popsija, keskeny dereka, fülig érő mosolya elegendő adottságoknak bizonyultak, hogy az új kategóriában is eredményesen versenyezzen.
A WBPF Magyar bajnokságon harmadik, majd a budaörsi EB-n negyedik, ősszel a Herkules Trófeán harmadik, a Florin Teodorescu Classic-on, második helyen zárta a versenyt a modellben, és Lugoson Icuka volt a közönség egyik nagy kedvence.
Elképzelhető, hogy idén is többnyire a modell kategóriát favorizálja, annál is inkább mert a tömegelés, főleg felső testét illetően mindig fejtörést okozott a tiszaújvárosi "Vörös Démon" felkészülési repertoárjában.

Magassága 153 centi, versenysúlya 45-46 kg, 51-52 kg-ról fogyaszt vissza, és még ezt is kínkeservesen hozza össze a vastagítási fázisban, ami valljuk meg a mai forma kategóriában már édes-kevés a dicsőséghez.

Tervezett versenyei: Bodysport Kupa, WBPF Magyar Bajnokság, amelyen ha sikerül kvalifikálnia szeretne indulni a temesvári EB-én, "Krypta" Trófea, WBPF Világkupa, és ami menet közben még adódik.
Elmondása szerint, ha az elmúlt év eredményeit idén sikerül megismételnie, teljes mértékben elégedett lesz, és kezét összekulcsolva hálát rebeg a sorsnak, hogy sikeresen zárta a tavaszi versenyidényt.
Nem vágyik világváltó misszióra, tisztában van a korlátaival és a képességeivel, hiszen már nem egy forró fejű ifjú, aki még azt hiszi, hogy minden arany, ami fénylik.

Akárhogyan is alakuljon Icuka számára a tavasz, egy tény mindenképpen elvitathatatlan a még mindig nagyon vonzó és kívánatos hölgytől; fantasztikus formáján túl, életvitele is példaértékű bárki számára.
Állítom mindezt annak tudatában, hogy a a Tisza menti lány, aki egy kozmetikai szalonban gályázik manikűr-pedikűrös vállalkozóként, hajnali 5 órakor már talpon van szinte napi rendszerességgel, munka után következik a menetrend szerinti edzés, heti 3-4 alkalommal aerobikot oktat a Nánási házaspár által vezetett TIFIT konditeremben, és még mindig marad energiája, hogy kyokushin edzésekre is eljárjon, ebben műfajban egyébként 7 kyu öv vizsgán van túl, és a kék övet is megszerezte.
Nos ez a derűlátó életvidám hölgy, kitartóan teszi a dolgát, nem panaszkodik, nem siránkozik és törékeny alkata ellenére sem roppan össze egy kudarc terhe alatt.
Lehet nem tartózik a fitneszvilág élvonalába, de a sporthoz és a mindennapi élethez való hozzáállása mindenképpen különdíjat érdemel.
Ezúton jelképesen egy őszinte elismeréssel jutalmazzuk meg Icukát minden sporttársa, barátja és ellensége nevében (ha egyáltalán létezik ilyen), kívánunk neki a jövőben kiapadhatatlan energia forrást, és még hosszú évtizedekig "páváskodást" a színpadon abban a sportágban, amely egyértelműen magán hordja mestersége címerét.

"múmia"
Megjelent: 1199 alkalommal