Nyomtatás
2012. május 18., péntek 12:03

Ismét megújult a géppark a Vida Fitneszben...

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Edzőtermünk 17 éve üzemel, azóta az eszközállományt folyamatosan fejlesztjük, igyekeztem mindig olyan gépeket vásárolni, amelyek szakmai szempontból a legideálisabbak, melyeknek a terhelés görbéje a lehető legjobb, és emellett bírják az edzőtermi igénybevételt, tehát kellően masszívak is.
A 17 év alatt a géppark többször kicserélődött, mindig ezen szempontok alapján.
A Vida Fitnesz igazi edzőterem, ezen kategórián belül elfogultság nélkül az egyik legjobb, még német mércével is, pedig ott még vannak nagyon jól felszerelt edzőtermek.
Friss képek a Vida Fitneszről
Többször hangsúlyozom az edzőterem szót, és nem a wellness, vagy fitnesz szót használom.

Ugyanis ezek rendkívül különböző fogalmak, Németországban például a vendég pontosan tudja, wellness, fitnesz, vagy edzőterembe szeretne járni.
Magyarországon még ezek a fogalmak össze vannak keveredve, és ez néha problémát is okoz, amit magam is tapasztaltam.

Nevek említése nélkül kíváncsiságból vettem egy napijegyet egy jó nevű, elegáns wellness terembe, ahol rám szóltak ne edzek ennyi súllyal, vagy ha mégis, vegyek igénybe edzői segítséget, akkor is ha nem szeretnék.

Tehát a Vida Fitnesz edzőterem, ami arról szól, hogy minden izomcsoportra a lehető legteljesebb edzést lehessen végezni, a lehető legpraktikusabb gépeken.

A gépparkot nagy körültekintéssel válogattam össze, egy jelentős részét magam gyártattam és terveztem, a többi gépet pedig egyenként, a praktikum szempontjából, a gyártóktól függetlenül válogattam össze.

A géppark Gym 80, Sportesse, Life fitnesz, Prekor, Techno Gym, Nautilus Nitro, Streng Sistem, Atlasz és egyénileg tervezett gépekből áll.
Vagyis ebből kiderül, nincs olyan gyártó, akinek minden gépe ideális lenne, szerencsére, és itt az edzőterem felszerelésénél szerencsére szerepet játszik a szakmai tudás.

Edzőtermünkben számtalan bajnok edzett és készült az évek során, és szerencsére szolgáltatásunkkal a vendégeink legnagyobb része elégedett.

Szerény árakon üzemelünk, egy korlátlan havi bérlet mindössze 7800 Ft.

És ami még a felszereltség mellett fontos, van ingyenes teremedzői szolgáltatásuk, tehát az új vendégeknek edzőink készségesen tanítják meg az általuk nem ismert gépek használatát.

Teremedzőink és személyi edzőink valamennyien versenyzői múlttal rendelkező, a sportnak élő sportemberek, akik minden tekintetben alkalmasak arra, hogy vendégeinknek segítsenek, szakmailag és morálisan egyaránt.

Remélem, a megújított géppart legalább olyan sikeres lesz, mint a régi, sőt reményeim szerint sikeresebb.

Vida Zoltán
Megjelent: 672 alkalommal