Nyomtatás
2013. július 30., kedd 21:15

Kapusi Laci visszatér?

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Kapusi Laci ígéretes versenyzőként indult, volt második a Superbodyn, nagyon erős mezőnyben negyedik volt a Bodysport Kupán, ezek után azonban egészségügyi problémák miatt több évet kihagyott.
Kétséges volt, tud e még edzeni egyáltalán, de Laci nem adta fel, és szinte az alapokról újra felhozta magát.
Lacinak nem csak hobbyja, de megélhetése is a testépítés, diplomát szerzett a testnevelési főiskolán, és jelenleg is személyi edzőként dolgozik Debrecenben.
Szerencsére az egészségügyi problémája megszűnt, újra tud teljes értékű edzéseket végezni, Laci nagyon szépen fejlődik, és kacérkodik a jövő tavaszi versenyzés gondolatával.

Laci magas testépítő, hatalmas tömeg kell rá, de jó úton jár, a testsúlya jelenleg 118 kg.
Laci vállban, hátban, nagyon széles, a lábai is sokat fejlődtek.

A mellkasa is sokat fejlődött, de ehhez a szélességhez még kell rá pakolni, hogy a vállához és a hátához arányos legyen.
A karjai is fejlődtek, de mivel Laci nagyon magas, és széles, talán a karjait kellene a legjobban nyüstölnie, ezek vannak leginkább elmaradva a többi izomcsoporthoz képest.

Laci szakmailag jól felkészült versenyző, nem is tinédzser már, így elkerüli a felesleges sérülés veszélyeket, nagyon ésszerűen építi fel az edzéseit, ez látszik is a fizikumán, ami szinte folyamatosan javul.
Még fél évre van szüksége, saját megítélése szerint, hogy újra színpadra lépjen, és jól szerepeljen.

Addig igyekszik javítani a hiányosságain, próbálja növelni az izomtömegét, és ha minden a tervei szerint alakul, abban az estben jövő tavasszal visszatér.
Laci igazi sportember, nem adja fel, szerintem sikerülni fog neki a visszatérés.
Vida Zoltán
Megjelent: 1196 alkalommal