Nyomtatás
2013. szeptember 12., csütörtök 11:52

Felkészülés az őszi idényre: Csala Lilla

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Lilla tavasszal sikeres idényt zárt, nyert a Bodysport Kupán, második lett az N.A.C. V.B.-én, kissé már alul motiváltan negyedik helyezést ért el a Budapesti W.A.B.B.A. Világbajnokságon.
Lilla ezen felbuzdulva, úgy döntött, bevállalja az őszi idényt is, két fő versenye az N.A.C. Universum, és a Budapesti W.B.P.F. Világbajnokság lesz.
Ennek nyilván csak úgy van értelme, ha képes jobb formát hozni az N.A.C. Világbajnokságon mutatott formájánál, ami lehetséges, de nem könnyen.
Lilla most lényegesen jobb alapokról indul, mint a tavaszi idény kezdetén, arányaiban, méreteiben, sőt kidolgozásban is sokkal jobb, mint a tavaszi idény kezdetén volt.

A súlya aránylag magas, 65 kg körül van, durván négy hét múlva, a Bodysport Kupán a súly kedvezménnyel is csak maximum 59 kg lehet, tehát nagyon oda kell figyelnie, nehogy átessen a mérlegelésnél a női testépítő kategóriába.
Az N.A.C. Universumon 56.5 kg-ot kell hoznia, de ez még nagyon messze van, november 30-ig bőven van még idő.

Mivel Lillán most jóval kevesebb a súlyfelesleg, így sokkal jobban megfog szenvedni a diétával, azonban ha sikerül, egyértelműen élete legjobb formáját hozhatja.
Egy biztos, nem lesz könnyű, hiszen addig közel 10 kg-ot kell fogynia, ha nem akarja nagyon, és alul motiválttá válik, nem fog sikerülni.

Fontos hogy elhiggye, ennek sikerülnie kell, és végig kell járnia azt az utat, ami ide vezet.
Lilla nem indul túl sok versenyen, nagyjából 4-5 versenyt tervezünk, abból is 2-3 nemzetközi lesz.
Nem akarom, feleslegesen túlterhelni, koncentráljon a két nagy nemzetközi versenyre, ez a lényeg.
Lilla felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1056 alkalommal