Nyomtatás
2013. szeptember 15., vasárnap 21:10

Felkészülés az őszi idényre: Csordás Gergő

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Gergőt nagyjából négy hete ismerem személyesen, Plumbás Ádámon keresztül jutott el hozzám.
Már ő is bőven benne volt a felkészülésben, mikor felkeresett, így esetében inkább apróbb korrekciókról beszélhetünk, mint a teljes felkészülés összerakásáról.
Alapokon ő sem tévedett nagyot, Ádámmal is sokat egyeztetett a felkészülésről, így csupán néhány részleten kellett finomítani.
Gergő nagyon keményen diétázik, ez látszik is a formáján, az időszakhoz képest kimondottan jó az izomminősége, és az első versenyéig még több mint 2 hete van hátra.

Gergő 174 cm, jelenleg 82 kg, a Pro Nutrition Grand Pix-en 80 kg alatt indul.
Gergő 6 éve súlyzózik, az őszi idény lesz élete első versenyidénye.

A felkészülést 94 kg-os testsúllyal kezdte el, azóta 12 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, jelenleg már biztató formában van.
Kisebb genetikai hiányosságait nagyon mély definícióval szeretné ellensúlyozni, amire a képek alapján van esélye.

Gergő ősszel a Pro Nutrition Grand Prix-en, a Bodysport Tehetség Kutató Kupán atleticben, és testépítésben, a Superbodyn atleticben, és a Fit Parádén biztosan indul.
Fő célja felmérni magár a mezőnyben, színpadi rutint szerezni, és természetesen a lehető legjobban szerepelni, az összes tervezett versenyen.

Erős mezőnyben kell helytállnia, így nagyon nehéz bármit is tippelni, az eredménnyel kapcsolatban.
A lényeg, sikerüljön kihozni magából a maximumot, szerezzen színpadi rutint, érezze jól magát ebben a közegben, a többi pedig majd kiderül.

Gergő felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1170 alkalommal