Nyomtatás
2013. november 12., kedd 11:29

Újbudai kitüntetésben részesültem

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
November 11.-én a Flamengó Hotelben adták át a kerületi kitüntetéseket, amellyel egy életművet, vagy valamilyen kiugró egyéni teljesítményt igyekeztek elismerni, és jutalmazni.
A kitüntettek közt voltak pedagógusok, vállalkozók, intézmény vezetők.
Valamennyien remek munkát végeztek, több éven keresztül, ennek elismeréseként kapták a kitüntetéseket.
Megtiszteltetés volt számomra velük együtt örülni, és köztük lenni, hiszen 19 évi munkámért, edzői eredményeimért, kerület sportjáért való munkámért engem is elismertek, és megjutalmaztak.

Amire nem számítottam, de nagyon jól esett.
Van már két sportminisztériumi kitüntetésem, 1996-ól, és 2000-ből, de ezek szigorúan szakmai elismerések voltak, abból az időszakomból, amikor még az I.F.B.B. keretein belül dolgoztam.

Bár azóta sportolóim több kiemelkedő eredményt értek el, de nem az I.F.B.B.-nél, így sportszakmai elismerésben azóta nem részesültem.
Ez az elismerés, amit tegnap kaptam, talán a legértékesebb a számomra, hiszen itt nem egy sportteljesítményt, hanem a 19 évi munkámat ismerték el, és vélték hasznosnak, és ezért életmű díjjal jutalmaztak.

A helyi elismerés mindig értékesebb, az ember nem országos szinten éli az életét, minden napjai, a munkája, a megélhetése egy adott körhöz kötődik, és ha ebben a kőrben elismerik, a bizony nagyon jól tud esni.
Igyekszem majd továbbra is hasznos munkát végezni, és bizonyítani, nem tévedtek, mikor a tevékenységem elismerték.
Vida Zoltán
Megjelent: 875 alkalommal