Nyomtatás
2013. november 23., szombat 18:58

Csala Lilla egy héttel az N.A.C. Universum előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Pont egy hét van hátra az N.A.C. Universumig.
A felkészülés hajrája következik, most kell beleadni mindent, hogy az esetleges hiányosságokat még ki lehessen javítani.
Egy héttel a verseny előtt Lilla remek formában van, jobban néz ki most egy héttel az Universum előtt, mint a világbajnokság előtt egy héttel, ahol második lett.
Lilla szemből, oldalról már nagyon jól mutat, a hátsó pózokban is sokat javult, de még kell egy hét, hogy verseny formába kerüljön.

A súlya 57 kg körül mozog, az ő magasságához maximum 56 kg lehet, amit szerintem könnyedén teljesít majd.
Az Universumon erősebb mezőny várható, mint a világbajnokságon, így komolyabb formát kell hozni, ha Lilla megakarja ismételni a v.b.-én elért eredményét, mindent tökéletesen kell csinálnia a hátra lévő 7 napban.

És mind ezt profi módon meg is kell tudni mutatni, mert ezen is sok múlik egy erős és kiegyensúlyozott mezőnyben.
Sajnos sokat felejtett a világbajnokság óta, kértem Lillát, gyakorolja a pózolást az utolsó héten, helyezések múlhatnak rajta.

Sajnos a nagy távolság miatt keveset tudunk gyakorolni, megmutatom a pózokat, és utána saját magának kell bevésni a mozdulatokat, amihez rengeteg gyakorlás kell.
A pózoláshoz csatlakozott Kohári Ricsi is, aki szintén remek formában van, de ez már egy másik cikk lesz.

Lillával felvettünk egy lábedzést is, amely hamarosan látható lesz a Vida Fitnesz youtube csatornáján.
Lilla mindent beleadott a felkészülésbe, remélem kellő hangsúlyt fektet majd az utolsó héten a pózolásra is, és tökéletes formával, tökéletes színpadi mozgással eléri azt, amire vágyik.
Vida Zoltán
Megjelent: 1076 alkalommal