Nyomtatás
2015. szeptember 01., kedd 23:10

Felkészülés az őszi idényre: Horváth Norbert

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Norbert 22 éves, és Fister Andráson keresztül került hozzánk.
Az első találkozásnál felmértem, alkatilag alkalmas a versenyzésre, de abban nyilván nem lehettem biztos, képes lesz e végig járni azt az utat, ami hozzá vezet.
Ahogy egyre több alkalommal találkoztunk, és figyeltem a változásokat a fizikumán, egyre biztosabb vagyok benne, képes lesz rá, meg fogja csinálni.

Norbi 182 cm, jelenleg 88 kg, az időszakhoz képest jó formában.
Első versenye Nagyváradon lesz, október 3.-án, majd a Bodysport Tehetség Kutató Kupán indul, a 24 év alatti kategóriában.

A Superbodyn az újonc kategóriában indul, testépítésben.
Ha jól sikerülnek ezek a versenyek, abban az esetben Norbi kacérkodik az NAC Universumon való indulás gondolatával is, a fizik kategóriában.

Ott azonban mindössze 82 kg lehet a 182 cm-es magasságához, amit bizony nem lesz egyszerű hozni, nagyon nagy akarat kell hozzá.
Norbinak ez lesz az első idénye, és bizony a 82 kg-ra lefogyni erről a formáról komoly kihívás.

Ha sikerül, akkor van értelme indulnia az Universumon, ha nem, akkor nincs, mert az atletic kategória túl komoly kihívás lenne a számára.
A Herkules Kupán még nem tudjuk, hol lesz a junior kategória korhatára, de ha Norbi esetleg nem férne bele, akkor sincs gond, mert akkor atletic kategóriában fog indulni.

Az ellenfelekkel azt tanácsoltam, ne foglalkozzon, csak saját magával, hozza ki magából a maximumot, és akkor nyugodtan alhat, hisz ennél többet úgy sem lehet tenni.
Felesleges azon agyalni kik fognak indulni, csak az számít, mindent megtett e, amit tudott.
Ha igen, akkor bármi lesz az eredmény, sikerként kell megélni, és élvezni a pillanat örömét a színpadon.
Remélem, Norbinak jól fog sikerülni első próba, és sikerül jó helyezést elérnie.
Vida Zoltán
Megjelent: 1288 alkalommal