bodysport.hu fórum
Június 18, 2013, 08:00:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk mindenkit az új fórumon!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mindennapok  (Megtekintve 1877 alkalommal)
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Dátum: Augusztus 29, 2011, 08:31:27 »

Helló Mindenki!

A mai nappal vette kezdetét tömegnövelésem. Nemrég végeztem a hátizom teljes sokkolásával. Edzés közben folyamatosan gyűrtem lefelé "ész nélkül" Vigyorog BCAA-t (Pro Nutrition), ami elfeledtette velem a fáradság érzését! Edzés után pedig legurítottam 60 grammnyi Pro Nutrition shaket, glutaminnal és egy kis szőlőcukorral. Ez a mai nap már a 3. adag volt. Ízre és állagra "mennyei".
Nemsokára friss képekben is láthatjátok a hatást!

Addig is mindenkinek jó edzést és kellemes pihenést

Üdv: Ricsi
« Utoljára szerkesztve: Szeptember 01, 2011, 09:18:38 írta Richárd » Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: Szeptember 01, 2011, 09:33:29 »

Sziasztok!

Ma egy kemény karedzésen vagyok túl! A hét eleje óta, illetve múlthét vasárnap óta "kezdtem" a komolyabb edzést és a felkészülést a tavaszi szezonra. Minden nap sikerült odafigyelnem a megfelelő kajamennyiségre és az edzésre is. Ahogy múlnak a napok minden edzésen érzem hogy feszesebb vagyok és jobban is megy napról-napra, ami sokban köszönhető a Pro Nutrition termékeinek! Napi négy fehérje turmixot iszok glutaminnal, edzés előtt és alatt pedig BCAA-t. Szerintem jövő hét elején vagy már ezen a héten vasárnap láthattok rólam friss képet is.
Addig is töltök föl egy képet amit már én tettem egymás mellé, összehasonlítás céljából. A bal oldali kép 2011. május 22.-én készült a SuperKupán, a jobb oldali kép pedig két héttel később a NAC VB-n. Az első képen látható állapotra 1 hetet diétáztam keményen Vigyorog, de szerintem az sem lett olyan elvetni való forma.
A héten még szeretnék hasonló "összevető" képsorokat megosztani Veletek!

« Utoljára szerkesztve: Szeptember 01, 2011, 09:39:48 írta Richárd » Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: Szeptember 04, 2011, 09:20:23 »

Hali Mindenki!

Két nap pihenésen vagyok túl, ami szinte evésből és alvásból állt Vigyorog! Megpróbáltam minden olyan tényezőt elkerülni ami negatívan hatott volna rám. Ez elég jól sikerült, mert az étvágyam majdnem hogy csillapíthatatlan volt. Két óránként majszoltam valamit, nagyjából azért figyelve a minőségre, de engedve a csábításnak.  Bibííí A két nap pihenőm alatt sem csökkentettem a fehérje és a glutamin turmix mennyiségen maradt a napi 4. Mondhatom nyugodtan, hogy két étkezés között az volt a desszert. Ízvilágra semmivel nem maradt el a cukros sütiktől, de mégsem volt utána rossz puffasztó érzésem és tudtam, hogy minőségileg is a lehető legjobbat tettem az izmaimnak. Holnap láb edzéssel szeretném kezdeni a hetet, remélem nem jön közbe semmi! Ha "túlélem" Vigyorog jelentkezem, addig is mindenkinek kitartás!

Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: Szeptember 10, 2011, 10:14:41 »

Helló mindenki!

Holnap lesz két hete, hogy elkezdtem a felkészülést a versenyszezonra. Konkrétan ez a két hét plusz 3 kilót jelentett a testsúlyomban meglepően jó minőségben, ezért köszönet a Pro Nutritionnak.  Ha ez így marad érdemes lesz elgondolkodnunk, hogy már az őszi szezonon megmutassam magam a színpadon, de ez még csak "álom" szinten van Vigyorog!
Addig is "keresem a fájdalmat, hogy mindennap legyőzhessem"!!!!

Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: Szeptember 17, 2011, 09:55:56 »

Jó estét!

Elnézéseteket kérem hogy csak most adok "életjelet" magamról, de elég zúzós hét áll mögöttem. A hét első felében iskolában voltam délutántól esti munka mellett sajnos nem is tudtam edzeni 4 napot Szomorú! De semmi gond azzal nyugtatom magam, hogy úgy is kell pihi is Vigyorog, csak lehet hogy nem pont most nade mit csináljon az ember! Mai nap edzés előtt ráálltam a mérlegre viccből aztán tényleg jót röhögtem mert 81.6 kg-ot mutatott. Ez nagy meglepetés volt. Ma a hátat edzettem a bicepsszel, ami rám nem volt jellemző az utóbbi időben, azonban a 3 napos edzéshét rákényszerített. A jelenlegi állás szerint a testsúlyom gyarapszik, a forma kerekedik ezzel egyidejűleg furcsa mód a szálkák sem tűnnek el sőt egyre csak élesednek, ha ez így folytatódik ősszel jó esély van arra, hogy legyen "értelme" elindulni egy vagy több versenyen is akár. Töltöttem fel képeket amit én is csak akkor látok ha be vagyok jelentkezve, aminek nem tudom az okát, de azon vagyok hogy ti is minél előbb láthassátok, mert képekben érdekesebb a felkészülést nyomon követni!

Üdv mindenkinek: Ricsi
Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: Október 04, 2011, 10:59:45 »

Hali Mindenki!

A múlt héten végre tiszteletemet tudtam tenni a Vida Fitness falai között. Elég jóra sikerült mell edzést hoztam össze tricepsszel együtt. Örömömre szolgált, hogy Vida Zoltán elismerését fejezte ki az akkori formámhoz, közösen arra a döntésre jutottunk, mindenképp elindulok az október 15.-i BodySport Kupán és megmutatom magam. Remélem jó eredménnyel sikerül zárnom a versenyt. Annyit elöljáróban, szokásomhoz híven Vigyorog még nem kezdtem el a diétát, majd az utolsó héten!! Figyeljétek a bodysport weboldalát elméletileg nemsokára láthattok rólam képeket ott. Ha jól sikerül az egy heti diéta Bibííí és látjuk értelmét, akkor folytatom és megmérettetem magam a Superbody színpadán is. Ez már régóta nagy álmom csak soha nem volt benne elég bátorság elindulni! Szomorú

Addig is jó munkát mindenkinek!

Naplózva
Chrissy
Newbie
*

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #6 Dátum: Október 05, 2011, 06:47:03 »

Ricsi, elmész te a...  Vigyorog "még nem kezdtem el a diétát"...  Vigyorog Hát szép... Én meg már 10 hete sótlan csirkemellen élek. Mosolyog
Találkozunk jövő héten, addig is minden jót!

No pain, no gain!  Menő

üdv,
Krisztián
Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: Október 10, 2011, 09:37:05 »

Helló Mindenki!
Szia Krisztián!

Vasárnap elkezdtem a diétát!!!!  Sír Hát mit ne mondjak ..... már most kivagyok kicsit!! Vigyorog Napi 75 g szénhidrát, 1 kg csirkemell brokkolival és répával sütőzacskóban összepárolva és 4-6 adag fehérje, természetesen Pro Nutrition! Nem tudom elégszer megköszönni a Pro Nutrition-nek a belém vetett bizalmát! Nagyon "megkönnyíti" a versenyfelkészülésemet a 4-6 adag fehérje turmix mellé hangulatomtól függően napi 10-12 adag glutamint és BCAA-t is legurítok, ami lássuk be nem kevés és ha nem előlegezték volna meg a bizalmukat irányomba ez sajnos kivitelezhetetlen lenne számomra! A BodySport lesz az első versenyem az őszi szezonban remélem jó eredménnyel zárom!!! Képeket azóta sem tudtam felrakni ide, de a Facebook oldalamra az imént töltöttem fel, ott meg tudjátok nézni az aktuális formát. Terveim szerint még töltök fel képeket az elkövetkezendő néhány napban! Addig is szurkoljatok nekem remélem nem okozok csalódást! Bibííí
Krisztián köszönöm a hozzászólást Vigyorog:D:D:D hidd el nekem ez az egy hét legalább olyan megviselő mint Neked a 10 Vigyorog!

Üdv Mindenkinek Ricsi
Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: Október 23, 2011, 09:19:38 »

Hali Mindenki!

Hát igen ...., ennyi idő kellett, hogy valamennyire újraépítsem magam Szomorú! Aki még nem tudná annak röviden elmesélem mi is történt a BodySport-on.
A verseny előtti héten minden a tervek szerint "gurult" a helyes irányba, napról-napra szárazabb és rostosabb lettem. Egy hét "komoly" diétával számomra is meglepő forma alakult ki. Ebben hiba sem volt, azonban csütörtök reggel ara ébredtem, hogy iszonyúan fáj a jobb hátsó bölcsességfogam. Dél magasságában el is jutottam a dokihoz, de csak gyulladáscsökkentőt írt fel és nem húzta ki. Ez jobbkor nem is jöhetett volna, pont a szénhidrátürítés első napján ütött be. Csütörtöktől kezdődően minden nap szenvedés volt, fogfájás plusz étvágy nélküli kajálás a mennyiségről nem is beszélve. A verseny napjára a szénhidrát töltés ellenére úgy éreztem semmi erőm sincs. Ez a "huza-vona" azt eredményezte, hogy az utolsó összevetésre amire kihívtak már nem bírtam a bírok elé mennyi, le kellett mennem a színpadról is és legnagyobb elkeseredettségemre nem tudtam folytatni a versenyt sem! Ezek ellenére többen elismerésüket fejezték ki a fizikumommal kapcsolatban és mikor visszanéztem a képeket, kezdtem elhinni hogy az őszi idény nincs veszve! A versenyt követő hétfőn kihúzattam a fogamat, azóta rendben van. A szervezetem meglepően gyorsan túllépett ezen a "traumán" ellentétben velem! Szerencsére összetört kis lelkem hamar összeraktam és most teljes erővel készülök a Superbody-ra, ahol reményeim szerint athletic kategóriában indulok! Képeket a facebook oldalamra töltöttem fel.
A verseny előtt még írok az aktuális fázisról és formámról Nektek!

Üdv Ricsi
Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: Október 28, 2011, 08:50:37 »

Üdv Mindenki!

Holnap Superbody! Bibííí Teljes lázban égek már szinte szó szerint! Már 18 óra óta töltöm a szénhidrátot és kb. 1-1.5 órája elkezdtem izzadni, tehát a folyamat jól beindult. Ezt elég jól lehet észlelni, mert az erek csak úgy jönnek elő mindenütt. Alig várom már, hogy újra a színpadon álljak és persze a BodySport-on elszenvedett "kudarc" is dolgozik az agyamban! Minden kép korrigálni akarom és megerősíteni saját magam!!!!
Remélem jó híreket tudok majd közölni Veletek a fórumon keresztül!
Aki holnap színpadara áll akár itthon, akár külföldön annak sok sikert!

Ricsi
Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: November 01, 2011, 09:25:32 »

Jó estét Mindenkinek!

Hétvégén lezajlott a Superbody! Vigyorog Számomra nagyon jó eredményekkel, az athletic 2 kategóriát és az athletic összetett kategóriát is sikerült megnyernem, a teenager-athletic abszolút versenyben pedig 2. helyet sikerült szereznem! Úgy gondolom, hogy a két héttel ezelőtti "kudarcom" után sikerült végre bebizonyítanom magamnak, nektek és minden támogatómnak, hogy a belém fektetett bizalom nem volt hiába. Itt szeretném kiemelni egyik fő támogatómat a Pro Nutritiont, aki biztosította felkészülésem ideje alatt a jó minőségű táplálékkiegészítőket. És nem utolsó sorban szeretném megköszönni Vida Zoltán többrétű segítségét. Nagyon sokat segített a felkészülésem során az étrend kialakításában és az edzéstechnikában. A BodySport után az Ő biztatására indultam el a Superbody-n, köszönöm a segítségét!!
Maga a verseny számomra kora reggeltől késő estig tartott, mégsem éreztem magam fáradtnak. Ahogy visszanéztem a fényképeket és a videókat, a jókedv a színpadon is látható volt rajtam. A szabad pózomat megnézhetitek a youtube-on ha beírjátok a nevemet. Röviden mára ennyi, de a folytatásban majd kicsit hosszabban taglalom a verseny napját.

Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: Január 17, 2012, 01:17:01 »

Sziasztok!

Újra itt! Kicsit szüneteltettem a híradást, de ez nem azt jelenti, hogy "visszavonultam"! Vigyorog Legutóbbi jelentkezésem óta történt velem egy-két apróság.
Eddigi életem legnagyobb és legrangosabb versenyén a N.A.C. Universum-on sikerült elindulnom, ahol sikerült bejutnom a döntőbe és a 6. helyet megcsípni! Szerintem a 2011. évi szezon nem is sikerülhetett volna jobban. Az őszi szezonban már nem fértem bele a junior kategóriába az életkorom miatt, "kiöregedtem" Mosolyog! Viszont ahhoz képest, hogy életem első megmérettetése volt felnőtt mezőnyben szinte várakozáson felüli sikerrel zártam.
Úgy néz ki, hogy a 2012-es felkészülésemet továbbra is támogatja a Nro Nutrition, ezt előre is köszönöm, ahogy azt is hogy segítette a 2011. őszi felkészülésemet is!
Mostanában kezdem majd az alapozást, azonban az még nem kerekedett ki, hogy a tavaszi szezonban indulok-e versenyen vagy csak ősszel.

Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: Január 29, 2012, 07:49:01 »

Hali!

Holnap elkezdem a "készülést" az őszi versenyekre! Valószínű tavasszal nem indulok egy versenyen sem. A tervezett versenyen sajnálatomra nem lesz nekem megfelelő kategória Szomorú! Ez nem jelent különösebb problémát, mivel így teljes erővel készülhetek az őszre! Előre láthatólag 5 napot fogok edzeni egy héten. A lábat kétszer hétfőn és pénteken. Megpróbálom az arányaimat "tökéletessé" tenni Vigyorog! Remélem legalább közelíteni sikerül.
A jövőhéten még jelentkezem többször is!

Üdv!
Naplózva
Richárd
Newbie
*

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: Február 20, 2012, 08:07:16 »

Jelentkezem újra Sziasztok!

Most kezdem meg tömegnövelésem 4. hetét. A súlyom 3 hét alatt 3 kilóval gyarapodott (most 89 kg), de ahogy azt már megszoktam inkább látványra sikerült fejlődnöm. Ránézésre a legkevesebb tippelés is 7 kiló plusz volt Vigyorog. Eléggé figyelek az edzésekre úgy állítottam össze, hogy az "elmaradottabb" testrészekre (láb, mellkas) nagyobb hangsúlyt fektetek. A lábat például hetente kétszer edzem a vádlit pedig háromszor. Szerencsére elég szépen jön a többihez képest. Mint ahogy már korábban írtam szinte már biztos, hogy versenyzés terén kihagyom a tavaszt, minden erőmmel az őszi versenyekre koncentrálok!

További szép estét mindenkinek!
Naplózva
Izompisti
Jr. Member
**

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: Április 24, 2012, 09:30:43 »

Nyomjad Ricsi, mert ősszel ,,oda kell basznunk!" Kacsint Mosolyog

Majd májusba valamikor megejthetnénk 1 közös edzést Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: Április 24, 2012, 09:32:31 írta Izompisti » Naplózva

http://gym.hu/bodybuilding-versenyzok/115-Deak-Istvan

Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa.(Biblia)

,,Álmaink valóra váltása NEM LEHETŐSÉG, hanem KUTYAKÖTELESSÉG!" :-)

,,Merni tudó szíveké a világ"

,I will be a PRO Bodybuilder...PRO Bodybuilder" :-)
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!