2015. január 26., hétfő 21:54

Fontos információk a Bodysport Kupáról

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A barnítás és a szín egy nagyon fontos szempont a versenyeken.
A megfelelő tónusú, egyenletes szín akár helyezéseket is jelenthet, ezért érdemes rá nagyon odafigyelni.
Bognár Gergővel már több Bodysport Kupán dolgoztunk együtt, ezt az együttműködést szeretnénk most még szorosabbra fűzni.
A következőben állapodtunk meg: a fitnesz modell, és a men's physique kategóriákban drean team használata tilos, nekik kötelezően pro tant kell használni, ezt a helyszínen természetesen biztosítjuk.
Az atletic, és a testépítő kategóriákban a drean team megengedett, újdonság azonban, hogy Bognár Gergő ezt is biztosítja, profi szakembereket hoz, akik 90 kg testsúlyig 8500, 90 kg felett 9500 Ft-ért biztosítják a barnítást, egész verseny végéig.
Ez nagyon baráti ár, hiszen mint tudjuk, egy tégely barnító ára 7000-8000 Ft között van, tehát maga a lekenés durván 1000 Ft-ba kerül.
Azért is üdvözlöm az ötletet, mert így végre lesz tér, és levegő a bemelegítő helyiségben, a versenyzőket profi módon kiszolgálják, és így a barátok, hozzátartozok is nyugodtan élvezhetik a versenyt.
A verseny időpontja kicsit előrébb kerül, a tervek szerint április 25.-ére, az ok az, nem szeretnénk, hogy az időpont más versenyekkel ütközzön.
Az eredeti elképzelés május 9. volt, de ebben az időpontban lesz az IFBB Magyar Kupa, és egy szlovák nemzetközi pénzdíjas verseny is.
Így a versenyzők érdekét szem előtt tartva, változtatni próbálunk az időponton, amint konkrétumokkal tudunk szolgálni, jelezzük.
A Frey Classic időpontja április 18, az NAC Világbajnokság időpontja május 30, tehát az előre hozott időpont szakmailag megfelelőnek tűnik.
A verseny kiíráson idén nem tervezünk változtatást, vagyis nem lesznek új kategóriák.
Minden versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk!
További információk folyamatosan.
Vida Zoltán
Megjelent: 796 alkalommal