2007. november 08., csütörtök 21:17

WABBA Világbajnokság, esélylatolgatás

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Hétvégén lesz a WABBA világbajnokság, a távoli Jekatyerinburg-ban. A két fős magyar csapat Pintér Ferenc vezetésével, és szponzorálásával utazik. Feri természetesen saját költségén teszi mindezt, példáját sok magyar sportvezetőnek szeretném ajánlani!

A magyar csapat: fitnessben Szántai Dóra, aki világbajnoki címének megvédésére készül, felkészülését bokasérülése hátráltatta, de kitartását és fanatizmusát ismerve, ez nem fogja megakadályozni abban, hogy kihozza magából a maximumot. Dóri Temesváron nagyon jó formában versenyzett, azóta gondolom még javult is, tehát jó esélyekkel indul. A másik induló testépítésben ˝a hegyi gorilla˝ fedőnévre hallgató Kathi Béci. Béla ebben a szezonban minden versenyt megnyert, azt hiszem ennél jobb előjel nincs. Volt alkalmam megfigyelni nyáron a WABBA E.B. mezőnyét, és bizton állíthatom, hogy mindkét indulónk jó esélyekkel indul. A kérdés számomra az, hogy az orosz szervezők hány volt szovjet köztársaságból fognak delegálni bírókat, egy kategória bírálásához. Mert ha kilencből mondjuk ötöt, akkor nem lesz reális eredmény. Az I.F.B.B.-nél orosz versenyen ez volt a gyakorlat. Bizakodjunk, a WABBA-nál más lesz.

Sok sikert kívánok a csapatnak, jó egészséget Ferinek, aki nemrég műtött gerinccel vállalja a nyolc órás utat, a csapat érdekében!

Az eredményeket azonnal közöljük, szurkolunk nektek!
Megjelent: 238 alkalommal