2008. május 29., csütörtök 23:57

Szuper Kupa, Szeghalom május 31!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Már csak egy nap a tavaszi szezon legnagyobb versenyéig. Rengeteg munka, sok utána járás, és hatalmas izgalom. Hiszen a kritikusok mindig készen állnak, a tenni akarók kevésbé.
Úgy érzem, még a rendezvény előtt köszönetet kell mondjak a rendezvény szponzorainak, akik mellénk álltak, és hittek bennünk.
A verseny fő szponzora Szeghalom önkormányzata, akik a legtöbbet tettek érte, hogy ez a verseny létre jöjjön. A helyi sportegyesület szintén erején felül segített, minden probléma megoldásában.
És a további szponzorok: Naturest Best, Extrém Fitt, Power Track, Peak Performance, akik a táplálék kiegészítő nyereményeket biztosították. A Gym Magazin, aki tudósít majd a rendezvényről.
A versenyzők, akik biztos indulnak
Pintér Ferenc, a Fitness 2000 vezetője, aki a versenyt alapította. Talán némi segítséget én is nyújtottam a rendezvény szervezésében. És úgy érzem, a bodysport.hu csapata is sokat tett rendezvény népszerűsítéséért.
És a szakma. Lakatos Múmia Mihály, és a győri gárda. Eszteró Zsolt és csapata. A Fitness 2000, a Vida Fitness. Erdélyi barátaink. Kathi Béci, és a debreceni versenyzők. Gróf Brigitta, Palatinusz Tünde. És mindenki, aki indul, és bízott bennünk. Az övék az igazi érdem.
Még egy nap, és meglátjuk, mire jutottunk közösen. És sajnos voltak olyanok is, akik a rendezvény ellen korteskedtek. Személyes, önző céljaik elérésének legfőbb gátját látják egy sikeres szabadidő sportrendezvényben. Talán inkább örülniük kellene, hiszen minden sikeres rendezvény ösztönzi a versenyzési kedvet, és növeli a sportolni szerető emberek számát.

Vida Zoltán
Megjelent: 153 alkalommal