2008. június 15., vasárnap 14:04

A W.A.B.B.A. E.B. bajnokai, az RTL Klub hétfő esti Fókusz műsorában!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ha ilyen komoly eredmény születik, mint Portugáliában az E.B.-on, szerencsére nem marad nyilvánosság nélkül.
Hétfő este, élménybeszámolót láthattok a Fókuszban, La Llave Alex abszolút Európa bajnokkal, Nagy Orsolya fitness Európa bajnokkal, Sára Fráter György Európa bajnokkal.
Zombori László klasszikus testépítő Európa bajnok sajnos magán életi elfoglaltság miatt nem tudott eljönni.
Képek a versenyről

A műsorban képeket láthattok a verseny színhelyéről, és felvételeket a versenyről. A nézők kedvéért rövid edzést is rögtönöztünk a bajnokokkal, hátha valaki kedvet kap, hogy lemenjen egy edzőterembe.
Sajnos minden magyar sportolót, aki részese volt a csapat bajnoki cím elnyerésének, nem tudtuk bemutatni, illetőleg Pintér Ferenc delegációvezető sem tudott a műsorban részt venni, munkájukat elismerjük, eredményükhöz gratulálunk.
Jó lenne, ha mindenki, aki ebben a sportban tevékenykedik, tudna örülni egy ilyen eredménynek, és nem személyes nimbuszának csökkenését látná benne.
Sajnos vannak, akik egy rossz szereplésnek jobban örültek volna, de azért hogy az örömük teljesüljön, mi nem fogjuk elrontani azt, amiért keményen megdolgoztunk.
Amíg nem képesek egyesek túllépni önös érdekeiken, nagyon nehéz lesz ezt a sportot fellendíteni Magyarországon. Mert itt kell tennünk, ez a hazánk.
És ehhez nem lesz elég, hogy külföldön sikeresek vagyunk. Itthon is annak kell lennünk.
Úgy látom, ez lesz a nehezebb.

Vida Zoltán
Megjelent: 160 alkalommal