2008. június 22., vasárnap 18:57

Infernó parti, három éves jubileum, videók megtekintése a galériában

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ígéretünkhöz híven leközöljük a három éves Infernó Klub jubileumi buli anyagát.
A felvételekről élvezhetjük a „ Múmia” fanyar humorát, és a műsort, amelyet szervezett.
Három éve, május elsején nyílt az Infernó edzőterem, melyet Lakatos Múmia Mihály és Palecian Judit vezet. Mindkettejük neve garancia a magas szintű szakmai munkára, nekem személy szerint külön öröm, hogy még vannak ilyen termek, ahol mindenki azzal foglalkozik, amihez ért, és amiben örömét leli.
A szervezők kitettek magukért, volt rock együttes, harcművészeti bemutató, jóga, az erős idegzetűeknek fakír műsor. Oláh Józsi, Joe mester, és tanítványai nagyon kitettek magukért, nagyon látványos műsorral örvendeztették meg a jelen levőket. Volt fitness forma, fitness modell, és testépítő bemutató.
Videók megtekintése
Fitness formában Torma Kriszti tartott rövid bemutatót, sajnos neki nem úgy sikerült az E.B. ahogy reméltük, de nem adjuk fel.
Gotlóz Zsuzsi fitness modell, több verseny győztese, hangulatos bemutatót tartott, összegyűlt férfi társaim nagy örömére. A tavaszi szezonban minden versenyt megnyert, amin indult.
Testépítésben Major Zsolt, La Llayla Alex tartott bemutatót, Zsolti nyert a Szuper Kupán, -168 cm alatti kategóriában, Alex pedig abszolút E.B. volt a W.A.B.B.A. szövetségnél.
A rendezvény után, volt grill parti, sütemény, az összegyűltek nagy örömére.
Nagyon baráti, családias jellegű összejövetel volt, a vendégek közt volt Szakács Gyurma Sándor, testépítő bajnok, Máté Szilvi fitness forma versenyző. Szerintem mindenki remekül érezte magát, köszönöm, hogy ott lehettem.

Vida Zoltán
Megjelent: 594 alkalommal