2008. szeptember 20., szombat 13:02

Interjú Kiss Gergő olimpiai VI. helyezet úszóval

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Szeretném a Bodysport olvasóival megosztani azt a riportot, baráti beszélgetést, melyet Kiss Gergővel egy ajkai kávézóban készítettem.

Gratulálok Gergő az olimpiai VI. helyhez 400m vegyesen!
Hogyan értékeled a helyezésed, az időeredményed?


Örültem, mivel a legfontosabb célt, hogy megússzam a legjobb eredményem, teljesítettem, és a VI. helyezésért nem kell szégyenkeznem, hiszen a 20 évemmel a legfiatalabb voltam a döntőben.

Milyen versenyre készülsz most?

Decemberben lesz Rijekában a rövidpályás EB, ezen a versenyen szeretnék elől végezni, hisz az olimpiai mezőny pihen, majd a 2009-es évben, Rómában a VB-n is helyt szeretnék állni. Távolabbi célként már előttem lebeg -mint nagy álom- a 2012-es londoni olimpia, amelyre már mint esélyes szeretnék menni, hiszen úgy érzem akkor leszek a legjobb korban és erőnlétben.

Milyen étrenddel és milyen erőnléti edzéssel készülsz?

Étrendem abban tér el egy átlag magyar ember étkezésétől, hogy több tésztát fogyasztok. Erőnléti edzésem 20-30 perc torna, valamint nagyon sok nyújtás, lazítás.

Sok sikert kívánok az előtted álló versenyekhez, kívánom, teljesüljön minden célod, amit kitűztél magad elé!

Köszönöm a Bodysportnak, hogy gondolt rám, szeretném ezen a fórumon is megköszönni a segítséget Farkas András edzőmnek, családomnak, az iskolámnak, a barátoknak és természetesen a barátnőmnek is!

Készítette: Németh Róbert
Megjelent: 526 alkalommal