2013. január 15., kedd 15:29

Lakatos Misi: 2013-ban is lesz Krypta Trófea!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Legalábbis a jelek egyelőre ezt igazolják, de sajnos láttunk már olyat, sőt tapasztaltunk, hogy a támogatók az utolsó pillanatban hátráltak ki, mit sem törődve a szervezőkre szakadt kínokkal. Akkor biztos egy támogatás, ha már markunkban érezzük annak eszközét, legyen az pénz, tápkieg, vagy egyéb tárgyi juttatás.
A Krypta Trófea tervezett időpontja; 2013. június 1. vagy 2.
Igyekeztünk odafigyelni, hogy ne ütközzön olyan rendezvényekkel, amelyek fontosak a versenyzők szempontjából nemzeti és nemzetközi téren egyaránt, hiszen tudatában vagyunk annak, hogy a Krypta Trófeánál lényegesen fontosabb versenyek is lesznek, és azok nyernek nagyobb prioritást.

Akár csak az elmúlt években, idén is szövetségektől független szabadidős versenyt szeretnénk tető alá hozni, remélhetőleg dinamikus, laza, családias hangulattal megfűszerezve.

Pénzdíjakat sajnos nem tudunk biztosítani a versenyzőknek, de a korábbi évekhez hasonló trófeakölteményeket vihetnek haza a dobogósok, amelyek Nagyváradon születnek, és amelyek a Herkules Trófea mentora és főszervezője prof. Lucus Iosif alkotásai.

Ezen kívül –legalábbis az eddigi ígéreteknek tükrében- tápkieget, tárgyi jutalmakat osztunk szét a résztvevők között, illetve a versenyt követően a rendezvény főtámogatója, Ősz Jani jóvoltából a Spenót Főzelékbárban (Győr Pláza) megrendezett záró banketten vehetnek részt a versenyzők, zsűritagok és más VIP meghívottak.

Kategóriák akár csak az előző években:
Fitnesz Modell /open/

Fitness Forma /open/

Masters /open/

Felnőtt Testépítés:
-85kg, +85kg

És persze az elmaradhatatlan abszolút kategória (a győztesek győztese), de ha netán Fortuna kegyeiből bekopogna még egy nagylelkű támogató, úgy minden további nélkül beiktatnánk egy Férfi Modell kategóriát is.
A verseny helyszíne (Győr településén belül) még kérdéses, de nagy valószínűséggel idén is a Petőfi Művház ad otthont az immáron 3-ik, reményeink szerint korántsem utolsó Krypta Trófea nemzetközi fitnesz és testépítő versenynek.
Részletes információk hamarosan!

„múmia”
Megjelent: 200 alkalommal