2013. március 03., vasárnap 11:08

Arnold Classic 2013, végeredmények

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Az Arnold Classic a második legnagyobb profi verseny az Olympia után.
Arnold élete egy igazi amerikai siker történet, amit sokan próbáltak lemásolni, sikertelenül.
A versenynek van amatőr, és profi kategóriája, az amatőrök tábora nyilván népesebb, rengeteg tehetséges amatőr versenyző indul.
Titkon mind a kiugrás lehetőségében bíznak, ezért akár saját költségükön is hajlandók kiutazni, versenyezni, hiszen akit ezen a versenyen érdekesnek találnak, kiemelnek, annak jó esélye lehet akár a profi karrierre is.
Persze ez nagyon kevés versenyzőnek sikerül, a legtöbben csak az élménnyel lesznek gazdagabbak, mert azért egy Arnold Classic-on versenyezni, Amerikában, a lehetőségek hazájában, a legtöbb versenyzőnek a megtestesült álom.
Profi testépítés, végeredmények:
1. Dexter Jackson

2. Ben Pakulski

3. Toney Freeman

4. Johnnie Jackson
5. Hidetada Yamagishi
6. Cedric McMillan

7. Fred Smalls
8. Edward Nunn
9. Darrem Charles
10. Fouad Abiad
11. Marcus Haley
12. Michael Kefalianos
13. Ronny Rockel
Az első hat testépítő döntőbe kerülése szerintem nagyjából a papírforma, az egymáshoz képest való helyezéseket a képek alapján én másként látom, de más a versenyt élőben látni, és megint más képek alapján, több ezer kilométerről ezek maximum csak benyomások, az a mérvadó, amit közelről, a verseny helyszínén lát az ember.
A magyar versenyzőkről még nincs infó az I.F.B.B. magyar honlapján, így csak pár eredményt közlök, amit különböző fórumokról szedtem össze.
Bognár Gergő sajnos nem tudott az első hatba kerülni, a videók alapján szerintem kerülhetett volna, a versenyről való véleményét, értékelését láthatjátok Gergő facebouk oldalán, nagyon tanulságos, érdemes végig nézni.

Egy sportoló, aki megtett mindent, végezhetett volna előrébb, még sem átkozódik, nem másra mutogat, próbálja elemezni a történteket, tiszta lelkiismerettel, hiszen mindent megtett a sikerért, de ez most nem jött össze, de ezért nem áll meg a világ, elgondolkodik a továbbiakon, és meghozza majd a Neki legmegfelelőbb döntést.
Szabó Melinda nyert a fitnesz kategóriában, sajnos az abszolút győzelem most nem sikerült.

Szerintem Melindának már a profik közt lenne a helye, amatőrként már mindent elért, amit lehet.
Bikini kategóriában Benedek Nikolett sajnos nem tudott az első ötbe kerülni, állítólag kevésen múlt, a mutatott formája remek volt, de ez most ennyire volt elég.

Varga Tímea szintén bikini kategóriában második lett, eredményéhez gratulálok.

Kellner Suzzyról nincs pontos infóm, szerintem ha döntős lett volna, azt már tudnánk, a képek alapján remek formát hozott, várom a hivatalos végeredményeket, mihez volt elég.

Minden magyar versenyzőnek gratulálok!
Sajnos semmi nincs az I.F.B.B. magyar oldalán, amint lesz hivatalos eredmény, ígérem közöljük.
Vida Zoltán
Megjelent: 402 alkalommal