2013. december 28., szombat 18:53

N.A.C. Világbajnokság, 2014 május 31, Castellón!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Az N.A.C. Világbajnokság időpontja május 31, a helyszín Castellón, ami egy spanyol üdülő város, Valenciához közel.
A kvalifikációs versenyt, a Bodysport Kupát nagyjából egy hónappal előtte tervezem, a pontos időpont még a tavaszi verseny naptár függvénye, ugyan is egyesekkel ellentétben én nem szeretném más hazai versennyel azonos hétvégén megrendezni.
Mivel a Bodysport Kupa kvalifikációs verseny, így minden a világbajnokságra készülő versenyzőnek el kell indulnia a versenyen, aki ezt elmulasztja, annak a nevezését nem áll módomban leadni.
A kvalifikáció alól mentesülnek azok a versenyzők, akik rendelkeznek világbajnoki címmel, bármilyen nagy nemzetközi szövetségnél, de nagyon fontos, hogy ezeknek a versenyzőknek is fel kell lépniük a versenyen, meg kell mutatniuk az aktuális formájukat.
A bemutató alól mentesülnek az abszolút világbajnoki címmel rendelkező versenyzők, nekik elegendő megjelenniük a versenyen, ez azonban kötelező!
Az összes többi versenyzőnek kötelező indulni a kvalifikáción, utólagosan bemutatott orvosi igazolásokat, és egyéb hasonló nagyon gyenge próbálkozásokat a jövőben nem áll módomban elfogadni.
Mivel a repülőjegyek elővételben lényegesen olcsóbbak, már januárban szeretném közölni a legkedvezőbb repülőjárat adatait, amellyel a magyar csapat utazik.
Aki biztos az indulásban, és hajlandó indulni a kvalifikációs versenyen, célszerű előre lefoglalnia a jegyét, hiszen az ár így lényegesen kedvezőbb, mint egy hónappal a verseny előtt.
Remélem, sikerül hasonlóan sikeres csapattal részt vennünk, mint az Universumon, ahol 5 aranyérmet szereztünk.
További információk folyamatosan.
Vida Zoltán
Megjelent: 246 alkalommal