2014. október 14., kedd 22:44

Bodysport Kupa, a Vida Fitnesz szemszögéből nézve...

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A Vida Fitnesz csapata remekül szerepelt a Bodysport Kupán.
Értékelést csak a saját versenyzőimről írok, mert nem akarok senkit még akaratomon kívül sem megbántani.
A Tehetség Kutató Kupán remekül szerepeltünk, Fister Andris 21 év alatti testépítésben, Deák Pisti 24 év alatti testépítésben, Keveházy Klementina a 169 cm alatti modell kategóriában első lett, megérdemelten.
András arányai kiválóak, méreteiben sokat fejlődött, kidolgozásában pedig legalább olyan volt, mint a legnagyobb riválisai.
Összességében így szinte egységesen lett első, minden bírónál.

Deák Pisti végre elkapta a fonalat, röpke 4 hét alatt sikerült formába lendülnie, méretiben, és kidolgozásában is felülmúlta ellenfeleit, megérdemelten nyert.
Pisti szintén minden bírónál első lett, megérdemelten.

Keveházy Klementina második versenye volt a szombati verseny, nagyon jó formában volt, megérdemelten nyert.
Klemi minden bírónál első helyezést ért el, megérdemelten.

Testépítés 24 év felett Ormándi Csabának sikerült a visszatérés, szoros versenyben végül 3. lett.
Csaba szemből jól mutatott, de a hátsó pózokban még sokat kell javulnia.

Férfi fitness formában Darók Patrik önmagához képest csúcsformát hozott, a színpadi mozgása is jó volt, így megérdemelten szerezte meg a 2. helyet.

A dél utáni nyílt szabadidős versenyen, amely egyben kvalifikációs verseny is volt, már sokkal erősebb volt a mezőny, több érdekes csata is volt a színpadon.
Junior testépítésben Páldi Gábor megérdemelten nyert, azonban a 2-3-4 helyezett óriási csatát vívott egymással.
Végül Fister Andris 2, Deák Pisti negyedik lett, nagyon kis különbség volt a három versenyző közt.

Masters testépítésben 50 év felett Somogyi Ottó 4, Váradi Józsi 5 lett, erős volt a mezőny, Ottó több mint 60 éves, Váradi Józsi pedig 1 éve tért vissza.

Fitness kategóriában Soós Bernadett második lett, amit véleményesnek érzek, érzésem szerint lehetett volna másként is, de a bírók így döntöttek.

Fitness modell 163 cm alatt Hízó Dia megérdemelten nyert, szinte minden bíró első helyre tette, Dia sokat fejlődött tavasz óta, lassan érett versenyző válik belőle.

Itt főleg a színpadi mozgására, és a pózolására gondolok, a fizikuma már tavasszal is rendben volt.
Keveházy Klementina 169 cm alatt nagyon erős mezőnyt fogott ki, az első 4 helyezett nagy csatát vívott egymással, végül Klemi 3. lett, ami megérdemelt, főleg a pózolásán kell még javítanunk, a fizikuma rendben van.

Fitness figure 40 év felett Csala Lilla 2. lett, szemből oldalról jó volt, azonban hátulról még sokat kell javulnia.

Testépítés 172 cm alatt Papp Laci nagyon arányos volt, jó formát hozott, de méreteiben nem tudta felvenni a versenyt Bohos Kornéllal, így második lett.

Testépítés 179 cm alatt Kohári Ricsi a mezőny legarányosabb versenyzője volt, a kidolgozása is jó volt, de méreteiben még nőnie kell, így végül 3 lett, megérdemelten.

Testépítés 179 cm felett Földvári Attila nagyon száraz volt, de méreteiben kisebb volt Debreceni Gabinál, így meg kellett elégednie a 2. hellyel.

Összességében elégedett vagyok a versenyzőimmel, nyilván még nincs mindenki csúcsformában, de remélem, november végére mindenki abban lesz.
Vida Zoltán
Megjelent: 1142 alkalommal