2008. január 07., hétfő 13:43

Szilveszter az Infernoban

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Már az előző szilvesztert is a pokol legmélyebb bugyrában töltöttük olyan tiszteletbeli vendégek társaságában mint Drugs Bunny és Szilárdi „Csuri” János. (utólag is köszönet, hogy anno elfogadták a meghívást és jelenlétükkel megtiszteltek).

képek a galériában

Utóbbi szilvesztert tovább színeztük, hiszen nem kisebb -a sportág köreiben jól csengő- nevek mint: Szakács „Gyurma” Sándor, Major Zsolt (ők egyenesen Pécsről, tehát nem kevesebb mint 300 km-ről utaztak Győrbe) Kozaroóczy „Bold Devil” Tibériusz, valamint kedveseik, Jurinkovics Éva és Vida Zoli tették tiszteletüket itt az Infernóban, hogy 2007 „végső” óráit a pokol szörnyszülötteinek társaságában töltse.


Remekül éreztük magunkat úgy vélem, - ám istenigazából nekik kell pozitív vagy negatív irányban megnyilvánulniuk ilyen tekintetben, ha magam teszem, üres hordó kongatásnak tűnik, a magamutatás pedig nem éppenséggel dicséretes erény-.
A mellékelt képek talán visszatükrözik _ a pokolban uralkodó hangulatot, és hűen illusztrálják, hogy a tárcsák zord csörömpölésén, vagy a színpadon történő „vérremenő” csatározásokon túl is létezik sportélet,és néhány órára fel lehet borítani egy életformát, nem történik tragédia belőle.

Csemegézzetek a képsorokban ( fotók, videó ).

„múmia”

Megjelent: 277 alkalommal