2008. január 16., szerda 10:46

"Infernális" hangulat

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Téved ki úgy véli, hogy a testépítői szféra, a vért izzadó edzésekig, szigórú diétáig és a rivaldafényben való "magamutogatásig" terjed ki csupán , azon túlmenően ez a társadalom által számkivetett "felfújt izomagyú tuskó nemzedék" nem ismeri az élet örömeit, annak kellemesebb perceit.Miért, ők tán nem emberek ? Hiányoznak az izlelőbimbóik , nem élvezik az ízeket , nem adnak a gasztronómiai örömökre ? Vagy nem lehetnek társas lények kiknek akár lelkük is lehet ? Mindössze annyiban különböznek Isten köznapi teremtményeitől, hogy van önkontrolljuk, rendíthetetlen vasakaratuk, határtalan önfegyelmük és célirányuk a megvalósításra, melynek mindent alárendelnek az adott időszakban. (akárcsak a "Nagy Fogyás" felsőbbrendű lényei! )
Videók megtekintése

Íme egy elokvens példája néhány momentumban megnyilvánulva, hogy bizony ők is társasági lények, nem is annyira szürkeállomány-hiányosak, sőt humorérzékkel is rendelkeznek. Ja és bármennyire hihetetlen, még lelkük is van...

Szilveszter éjszakáján az Infernóban társalogtunk kissé a sportról, kulisszadolgokról és mindenről ami épp eszünkbe jutott. Riportunk sznvedő alanyai : Szakács "Gyurma " , Major Zsolt , Kozaróczy " Bold Devil", na meg a körítés " Góliáttal ", és egyéb apró momentumokkal fűszerezve. Láthatjátok hogy nemcsak az életet de a szilveszteri tortát is élvezettel habzsolták ezek az "elvetemült , begyepesedett , izomagyú szörnyszülöttek".



"múmia"
Megjelent: 264 alkalommal