2008. február 10., vasárnap 17:57

Erdélyben jártam

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ezúttal nem nosztalgia-körúton, bár szívem gyakran hazahúz szülőhazámba. Küldetésem volt, melyet szerény képességeimhez mérten igyekeztem végrehajtani. Az „Activita” táplálékkiegészítő termékcsalád „népes táborát” mutattuk be néhány nagyvárosban, mint: Nagyvárad, Szatmárnémeti, Marosvásárhely, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Temesvár, Arad.
Kántor Jenő képek



Temesvár

A termékek minőségét igazolja az a tény, hogy bár nem kevés mennyiséget szállítottunk pillanatok alatt elkapkodták, a végére mindössze bemutató jelleggel maradt egy minimális mennyiség, ezért rövidesen újabb „támadást” indítunk, egy méretes rakománnyal, más potenciális felvásárlói bázisokat is megcélozva - Kolozsvár, Brassó, Zilah, Iasi -, az Activita magyarországi képviselői Czeglédi Tamás és Nagy Csaba társaságában.


A Herkules-kupa helyszíne...

Küldetésem nem korlátozódott mindössze a kísérői szerepre, kihasználtam az alkalmat, és a végigpásztázott települések neves sportolóit, szakirányítóit, szervezőit, na meg a jövő nemzedék egy- két hírnökét szólaltattam meg. Egyeztettük a tavaszi versenynaptárat megpróbálván közös nevezőre jutni, hogy versenyeink ne egy azon napon kerüljenek megrendezésre, ezzel is lehetőséget nyújtva a versenyezni vágyó srácoknak, lányoknak, hogy csemegézhessenek a lehetőségek bőséges tárházából.
A sportág nem kisebb alakjaival volt szerencsém parolázni, mint; Kántor Jenő, (18 szoros felnőtt és masters román bajnok.)Sére Sándor -többszörös bajnok, kupagyőztes - Engi Dénes, vagy az ifjú generáció képviselője Nagy Hunor „Huni”, ki épp a junior román nemzeti bajnokságra készül, más fiatal reménységekkel, no meg persze olyan személyekkel, kik a kulisszákból irányítanak, szerveznek, mint Huszti „Puiu”, Lucus Josif professzor úr, a Herkules kupa szervezői, elnökségi tagok a Román Testépítő és Fitness Szövetségben.


Kántor Jenő


Sére Sándor


Nagy Hunor "Huni"


Lucus Josif professzor

Szatmáron szemtelenül benyitottam egy cselgáncs edzőterembe is, hol készséggel fogadtak, és a román cselgáncs egyik meghatározó szakirányítóját Terely Mihályt „Öcsi bácsit” sikerült szóra bírnom. Nem utolsó sorban a marosvásárhelyi Népújság napilap sportszerkesztőjét, Czimbalmos Ferenc Attilát is fókuszba „csaltam”, amolyan akasztják a hóhért címszó alatt, ki nagy örömünkre szentül megígérte, hogy szívesen tudósít a bodysport weboldalon olyan sporteseményekről, melyek határunkon túl zajlanak. Nem akármilyen megtisztelő érzés ilyen kaliberű embert megszerezni munkatársnak.
Többségükkel készült riportot - szerény képességeim miatt elnézést kérek a bodysport olvasóitól, de mentségemül szolgáljon, hogy nem vagyok riporter -, rövidesen közzétesszük itt a bodysport hasábjain fotókkal illusztrálva erdélyi látogatásom sikeres momentumait.
Az égnek hála a bőség zavarával küzdünk, így bár lassú lesz a folyamat, míg az összes interjú, fotó napvilágot lát, a bodysport szerkesztői ígérjük, hogy folyamatosan minden eseményt, mit barangolásom során rögzítettem, közzéteszünk.

„múmia”
Megjelent: 791 alkalommal