2008. február 28., csütörtök 21:06

Amino Blend - csirkefehérje hidrolizátum

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ki ne tudná, hogy a fehérje építi fel testünket, izmainkat. Aki pedig fehérjét akar bevinni szervezetébe, nem a tej, a tojás vagy akár a szója az első gondolata, hanem a HÚS. Abból is a legtisztább: a csirke. Íme egy újdonság, mely erre épül Szántai Dóra NAC világbajnok ajánlásával.


Aminosavak XXL méretben
• Három értékes forrásból – csirkefehérje hidrolizátum, tojásfehérje albumin és tejsavófehérje koncentrátum
• Ideális aminosav profil -
• Narancsízű tabletták
• Tabletta tömeg: 1300 mg

Az AMINO Blend 3 XXL Tabs tabletták 100% tiszta aminosavat tartalmaznak 3 értékes forrásból - – csirkefehérje hidrolizátum(!), tojásfehérje albumin és tejsavófehérje koncentrátum.Na ennél mutassatok jobbat! Ez nem az a "Hozzunk ki minél többet a tejsavóból!" kategória.
Na még egszer: EZ EGY OLYAN AMINOSAVKÉSZÍTMÉNY, AMIT CSIRKEHÚSBÓL IZOLÁLTAK!
Ki meri azt állítani, hogy van olyan fehérje, ami a húsnál jobban hasznosul?! Ez a termék a Te szervezeted számára lett tervezve!

Akkor miért nem kizárólag húsból izolált fehérjékből áll a termék, amikor a piacon SENKINEK nincs ilyen?
Mert így kapunk egy olyan ideális arányt, amely esetében a szervezet maximális hatásfokkal tudja hasznosítani, vagyis így minden, a tablettában lévő aminosav hasznosul, a Te izmaiddá alakul!
Ez pedig magával hozza a kérdést, hogy ezek szerint ha ez az arány nem áll fenn, bizonyos aminosavak kiürülnek a szervezetből, anélkül, hogy hasznosulnának. Így pedig feleslegesen terhelik szervezeted.

Ez a 100%- os testfehérje-szintézis alapja!

Az ActivLab AMINO Blend 3 XXL Tabs használata ajánlott minden sportolónak, akár versenyszerűen, akár csak rehabilitációs céllal űz bármilyen sportot, így erősportot (testépítés, erőemelés, küzdősportok) is.

Figyelmeztetés: Szedése terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott!

Felhasználási javaslat:
1. Edzésnapokon: 3 tabletta naponta 4 x (reggel, este, edzés előtt és után),
2. pihenőnapokon: 3 tabletta naponta 2 x (reggel és este).
Megjelent: 321 alkalommal