2008. április 09., szerda 12:50

Szántai Dóri ajánlásával: Aktivita Whey Protein Concentrate Xtreme!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Activita Whey Protein Concentrate Xtreme

Az Activita Whey Protein Concentrate a legnagyobb biológiai értékkel rendelkező fehérje koncentrátum, amely a sportolók tiszta izomtömegének növelése és zsírcsökkentése, valamint az egészséges táplálkozás feltételeit maximálisan képes biztosítani.

Az Activita Whey Protein Concentrateben található tejsavó fehérje egy ultra- és mikroszűrési eljárással készített és enzimatikusan tisztított alacsony zsír- és laktóztartalmú fehérje, mely a laktoglobulin, laktalbumin, laktoferrin és immunglobulin protein mikrofrakciókat is tartalmazza, ezért igen erős antioxidáns és immunrendszer erősítő hatással bír. Előállítása kíméletes, nem jár túlzott hő- és savkezeléssel, ionizációs módosulásokkal, így a fehérje nem denaturálódik, nem károsul, természetes tulajdonságait jól konzerválja.

Az Activita Whey Protein Concentrate a nélkülözhetetlen aminosavak, protein mikrofrakciók és peptidek teljes palettájával rendelkezik, könnyen oldódik és jól emészthető fehérje.

Ami plusz még megtalálható az Activity Whey Protein Concentrate-ban, az a lecithin, amelynek fő alkotórésze a cholin és az inositol. A cholint és az inositolt egyaránt zsírégető, zsírbontó anyagként tartják számon, valamint megakadályozzák a zsírmáj kialakulását. A lecithin csökkenti a koleszterin szintet, tisztítja az érfalat, erősíti a szívizomzatot.

Az inositol aktív formája a foszfatil-inositol szabályozza a sejt membránok működését és hozzájárul azok épségéhez, továbbá szerepe van az idegek ingerület-továbbításában és a zsírok szervezeten belüli transzportjában.

Az Activita Whey Protein Concentrate valódi, nagy gyümölcsdarabokat tartalmaz, melyek fagyasztva-szárított állapotban kerülnek a termékbe, ezzel megtartva azok valódi biológiai értékét. Egyedi termék, mely nemcsak gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, de az íze is megfelel a legkényesebb ínyencek várakozásainak.
Tápértéke:

 
100 g
1 adag (30 g)
Fehérje
75 g
22,5 g
Zsír
7,1 g
2,1 g
Szénhidrát
5,3 g
1,6 g
L-Glutamine peptide
2 g
0,6 g
Lecithin
200 mg
60 mg
Choline
36 mg
10,8 mg
Inositol
26 mg
7,8 mg
Vitaminok és ásványi anyagok
 
 


Energia tartalom:

* 100g: 1559,8kJ/369,2kcal
* 1 adag (30g): 467,9kJ/110,8kcal

A termék főbb jellemzői:

* Zsírmentes, egyenletes izomtömeg növekedés
* Maximális regenerálódás
* Tömegnöveléshez és fogyasztás alatt is alkalmazható
* Immunrendszer támogatása
* Magas BCAA tartalom

Fogyasztása: naponta 2-4 alkalommal. Adagonként 2-3 dl vízben vagy tejben kikeverve, különösen edzés után illetve előtte, valamint étkezések között és lefekvés előtt közvetlenül ajánlott.

Adagolás: 1 adag 30 g.

Szántai Dóra
Megjelent: 496 alkalommal