2008. április 12., szombat 19:39

Egy misztikus hölgy portréja - Gottlóz " Mystica" Zsuzsa -

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
No nem a csontváz ,az nem ő.
Ha a reneszánsz érában látja meg a napvilágot, a kor művészetének egyik legnagyobb géniusza Michelangelo, minden bizonnyal róla is  márványszobrot alkot , és mesterművének a Dávid szobornak jobbjára helyezte volna valamilyen elbűvölő kecses pózban , melyet ma is Firenzében csodálhatnánk. Szerencsénkre e misztikus hölgy nem a reneszánszban hanem most él és virul, így abban a kiváltságban van részünk, hogy megimerhessük.
Paradox módon nincs kellő médiája, pedig az eredményei indokolnák , hogy jobban felfigyeljenek rá.



2005-ben lépett először a rivaldafénybe, és a Tisza kupán máris diadalt aratott fitnesz modellben. Ezzel az eredménnyel kvalifikálta magát a Budapesten megrendezett világbajonkságra ahol mindjárt a dobogó harmadik fokára állhatott. 2008-ban folytatta a sikersorozatot és a Bodysport kupán valamint a Superbodyn minden ellenfelét maga mögé utasította, ennek ellenére nem figyeltek fel rá sem a szakmai média
mecénásai - szakújságok , magazinok, tv-szerkesztők - sem a lehetséges támogatók ,- táplálékkiegészitő cégek atyjai-, hogy felkarolják. A Vida Fitness üdvöskéje lévén magától érthető, hogy Vida Zoli vette oltalmazó szárnyai alá, segítségével készült , készül a nagy csatákra és okoz - elsősorba nekünk férfiaknak- vérpezsditő perceket a színpadon. Ki hinné róla ( már akik látták őt a színpadon és az életben egyaránt ) , hogy bizony már anyuka ki négyéves kisfiát (Milán) egymaga neveli .



Úgy vélem ezzel evangéliumot hoztam a férfi nemzedéknek. Nem nehéz megprófétálni , hogy a fenti sorok ismeretében a romantikus érzelmektől túlfűtott férfi sorstársaim, lába elé borulnak majd akár az ókori Egyiptom istennőjeként tisztelt Kleopátra királynő esetében...
Merő szolidaritásból elárulom , hogy itt a Bodysport fórumán kérdezhettek "Mysticától" felkészülésével, edzés módszerével, étrendjével kapcsolatosan, mellőzve a trágár, obszcén és silány kezdeményezéseket. Ezekre nyilván nem fog reagálni. Bár ismerve a férfi mentalitást könnyű megjóslni,hogy a kérdések zöme más irányu lesz. Hajrá minden rabul ejtett szívű férfinak!
Szenvedélyes mivoltáról ugyan nem, de szenvedélyeiről szolgálhatok egy -két adattal. A fitneszen kívül rajong a nagy túrákért, hódol az adrenalin sportoknak, mint a gyorsmotorozás {motorosok előnyben}, imádja a focit-focikedvelők figyelem- brazil szurkoló.



Hogy szürkeállománya egyenes arányban áll külső értékeivel, mi sem illusztrálja ékesebben mint az a tény, hogy üzletfejlesztési tanácsadóként tevékenykedik egy budapesti cégnél. Bünbeejtő varázserővel megáldott testalkatához tökéletesen párosul egy egzotikus arc.



Kétségtelen, a színpadra teremtették az égiek, na meg...de ezt ítélje meg mindenki maga.

"múmia"
Megjelent: 1791 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Gotlóz Zsuzsi visszatér?