2008. július 07., hétfő 22:23

Testépítő, jóga, harcművészeti bemutató a Tabon rendezett fekve nyomó bajnokságon

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Május 24-25.-én rendezték a magyar fekve nyomó magyar bajnokságot, Tabon.
A szervezők mindent megtettek a rendezvény sikeréért, a sok résztvevő jó körülmények között, profi szervezés biztosításával versenyezhetett.
A rendezvényen a szervezők felkérésére testépítő bemutatót tartott Lakatos Múmia Mihály, La Llave Alex, és Sára Fráter György.
Ígéretünknek megfelelően közöljük a bemutató videó összefoglalóját.
Sára Fráter György, és La Llave Alex, mindketten megnyerték a saját kategóriájukat a W.A.B.B.A. E.B.-on. Tehát a későbbi Európa bajnokokat láthatta a Tabi közönség, pár héttel az Európa bajnokság előtt. Azt hiszem, nem okoztak csalódást.
Oláh József, Joe mester, és tanítványa, Zsófi, jóga, harcművészeti, és fakír bemutatót tartott, az erősebb idegzetű közönségnek.
Videók megtekintése
Jól eső érzés volt fellépni ilyen rendezvényen, a két sportág régen egy szövetség volt, azelőtt minden rendezvényen népszerűsítettük egymás rendezvényeit, sportolóit.
Sok a közös vonás, gondolok például Kupcsik Lászlóra, aki többszörös fekve nyomó világbajnok, és testépítésben is Európa bajnok volt. Külön megtiszteltetés, hogy a fellépésért az emlékérmeket Tőle vehettük át.

Vida Zoltán
Megjelent: 1093 alkalommal