2008. október 08., szerda 22:34

Felkészülés az öszi idényre: Obertol Dávid junior testépítő három héttel a versenyek előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Obertol "OBY" Dávid versenyfelkészülése

"Oby"utolsó éves junior, tehát vágya,hogy a Junior Magyar Bajnokságon induljon,ennek megfelelően szeretné csúcsformáját november 15-re, a Tiszaújvárosi magyar bajnokságra időzíteni.
Hétvégén (okt.11) ott lesz Temesváron is,mint mondta rutinszerzés szempontjából bemelegítés jelleggel jól jön a színpadi szereplés,még akkor is ha a "nagyok csatájába" nem tud beleszólni.

Képek Dávidról
Nagyjából 60-65%-os formát hoz hétvégére,de a Magyar Juniorig marad még bő öt hete mely elégnek tűnik a csúcsforma elérésére.


Tavasszal a Herkules Kupán (Nagyvárad) már felfigyeltek arányaira, eleganciájára, színpadi megjelenésére, melynek köszönhetően a 65 kg-os súlycsoportot lazán nyerte,többek között egy román bajnokot is maga mögé utasítva.
Azóta tömege 5-6 kilót javult,és dícséretére válík, hogy mentálisan is sokat fejlődött, nem menekül az önsajnálatba, nem keres kibúvó magyarázatokat, hogy a felkészülés gyötrő terhétől megszabaduljon.

Teszi a dolgát ahogy egy elhívatott versenyzőhöz illik.
Kritikus testrésze a vádlija, a combméretéhez képest, de az évek során összhangba hozzuk.
Trapézizma bár lényegeset fejlődött az utóbbi félévben, van még tennivaló vele, és ha sikerül metszetté, tagolttá válnia nov.15.-ig nem kizárt, hogy előkelő helyen végez Tiszaújvárosban, méltóan búcsúzva junior éveitől.

                                                                                                                       Múmia

Megjelent: 356 alkalommal