2009. július 01., szerda 23:12

Lezárult a tavaszi versenyidény

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Kissé hosszú, de eredményes volt számunkra a tavaszi versenyidény.
A Szuper Kupával kezdtünk, amit egyfajta szintfelmérő versenynek szántunk, azoknak a versenyzőknek, akik a N.A.C. illetőleg a W.A.B.B.A. világbajnokságon akarnak indulni.
Színvonalát tekintve nagyon jó, létszámát nézve közepes verseny volt, sajnos voltak olyan versenyzők, akik indulásukat a verseny napján mondták le.
A győztesek közül kiemelkedő formát mutatott Légrádi Andrea, későbbi W.A.B.B.A. Európa bajnok, Pengő Tamás N.A.C. világbajnoki hetedik helyezett, Nagy Ferenc Gábor N.A.C. klasszikus testépítő világbajnok.
Az Szentesi Erőmű Kupán szintén a magas színvonal, és az alacsony létszám volt jellemző.
Fő versenyünk, a N.A.C. világbajnokság volt Hágában, ahol a magyar csapat, és a Vida Fitness is kiválóan szerepelt.
A magyar csapat első lett a csapatversenyben, két abszolút világbajnokságot nyerve, testépítésben Kormány Mihály, klasszikus testépítésben Nagy Ferenc Gábor révén.

Óriási eredmény ez, és mondhatom, néhány kritikus helyezést még így is elvettek a csapattól.
A Német Nagydíj, Alzey, szintén sikeres verseny volt, itt Nagy Ferenc Gábor ismét abszolút bajnok lett.

A W.A.B.B.A. E.B.-re már elfáradt a gárda, egyedül Sinka Zsolt indult tőlünk klasszikus testépítésben, ahol hetedik lett. A magyar csapat itt is jól szerepelt, csapatban végül harmadik lett a magyar csapat.
A Vida Fitness csapatát a Power Track támogatta, versenyzőink az ő termékeivel készültek.

Támogatásukat köszönjük. Köszönet a Szuper Kupa támogatásáért a Tabi önkormányzatnak, a Scitec, és a Power Track cégnek.
A magyar versenyzők kiemelkedő színvonalon állnak, reméljük, az őszi idényben is legalább ilyen sikeres lesz a magyar testépítő, és fitness sport.

Vida Zoltán
Megjelent: 219 alkalommal