2010. március 05., péntek 10:55

I.F.B.B. éves közgyülés, elnöki beszámoló, március 6!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Minden évben kötelező megtartani minden szövetségnél az éves közgyűlést, elnöki beszámolót.
A tagság, és az elnökség is jelentősen átalakult, az elnökségben az elnökön, rajtam, és Nánási Balázson kívül nincs más, akinek köze lenne ehhez a sporthoz,
A tagságban is nagyjából ugyan ez a tendencia figyelhető meg, sok olyan sportegyesület tagja a szövetségnek, akinek nincs edzőterme, nem üzemeltet edzőtermet, és soha nem foglalkozott versenyzőkkel.
Vagyis személyes ráhatás miatt, a szavazó bázis erősítése végett lépett be, sem érdekeltsége, sem kapcsolódása ehhez a sporthoz nincs.
Végül nagyrészt ezek a tagok fogják elfogadni, vagy elutasítani a tisztségviselők beszámolóját.
Hát nem tudom, ha engem egy barátom megkérne, lépjek be a gombfocizók sportszövetségébe, ő befizet, és csak annyi a dolgom, ha ő felteszi a kézét, tegyem fel és is, csak ez a feladat. Szerintem nem vállalnám.
De szerencsére nem vagyunk egyformák. Tehát minden el lesz fogadva, minden a lehető leges legjobb, olyan jó, hogy már csak elrontani lehetne, és akinek más a véleménye, annak ez a szándéka.
A verseny a gazdasági helyzet miatt olyan erős, hogy a teremvezetők sokkal inkább foglalkoznak a maguk boldogulásával, mint a szövetség ügyeivel. Nincs energiájuk ezen idegeskedni, szép lassan kivonultak, kiábrándultak.
Azért vannak apróbb eredmények, talán már nem divat az egymás rendezvényeire való rászervezés, illetőleg az eltiltás. Jelen helyzetben ez egy előre lépés.
Vida Zoltán
Megjelent: 829 alkalommal