2011. március 22., kedd 11:48

Hajdrik Mária készül a tavaszi versenyidényre

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Marcsit kevesen ismerik a Bodysport olvasói közül, pedig volt már magyar bajnok Fitnesz Forma kategóriában 158 cm alatt 2008-ban, sőt megjárta a dobogó összes fokát az elmúlt években.
De úgy tűnik, az IFBB célja korántsem az, hogy versenyzőit népszerűsítse, és megismertesse a sportág kedvelőivel, nekik elég ha befizetik a 10.000 ft-os nevezési díjat, aztán boldoguljon mindenki ahogy tud.

Marcsi is boldogul ahogy tud, teszi a dolgát, és szorgalmasan készül a tavaszi idényre.
Tervei között szerepel a Toldi Kupa, melyet Liszka Péter szervez április 23 -án Bácska Topolyán /Vajdaság/, ezt követően május 8-án a Magyar Kupán Budapesten, május 15-én az Uránia színházban megrendezésre kerülő Szabadidős versenyen, és a Super Kupa ugyancsak szabadidős versenyen május 22-én Hajdúnánáson is szeretne elindulni.

Természetesen menet közben más versenyek is szerepelhetnek a törökszentmiklósi amazon repertoárjában.
Erőssége a comb feszítője és hajlítója, de egyben a legtöbb gondot is ennek az izomcsoportnak a kidolgozása okozza.
Válla gömbölyű, karizomzata formás, arányai, szimmetriája alacsony termete ellenére egészen jók. Hátizomzata szélességén, a hasizma tagoltságán kell még korrigálni, és főleg az utolsó fázisban a szénhidrát feltöltésnél ügyelni arra, hogy minél kevesebbet veszítsen gyötrelmesen felépített izom méreteiből.
Akaraterő, kitartás és szenvedni tudás szempontjából nincs hiány Marcsi hozzáállásában, eredményessége az ellenfelek felkészültségén, a döntnökök ítélet hozatalán, no meg az égiek kegyelmén múlik.
"múmia"
Megjelent: 948 alkalommal