2012. február 09., csütörtök 00:07

Új lány Múmia csapatában: Kulicskó Zsuzsa felkészülése a tavaszi idényre

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Radikális metamorfózison ment át "háremem" az utóbbi időben.
Olybá tűnik, végre egy stabil csapat alakult ki határozott egyénekkel, de ki tudná azt megjósolni, hogy mennyire marad egységes, hiszen az előző összetételről is szentül meg voltam győződve, hogy sziklakemény alapokra épült, és homogén egységét tekintve az idő könyörtelen múlása sem lesz képes szétrobbantani.
Aztán mégsem volt szükség semmilyen ősrobbanás szerű katasztrófára, maguktól távoztak ami érthető, hiszen az dobja rájuk az első követ, aki a helyükben nem lépne tovább, ha biztatóbb perspektívák nyílnának meg előtte.
Kulicskó Zsuzsa nem csak bájos, de új arc is az alakulóban levő teamben.


A minap vele, és Palecián Judittal, a korábbi női csapat egyetlen hírmondó hölgyével látogattunk a Vida Fitnessbe, ahol egy gyötrelmes hátedzést követően a korszerű izolációs gépek, és szabad súlyzók sűrűjében, Zolival szakmai eszmecserét folytattunk, hogy melyik lány milyen kategóriában induljon a közelgő tavaszi idényben.
Végül egy fergeteges maratoni fotózásnak vetettük alá a két amazont, amelyben a Gym művészfotósa, Solymosi Márton oroszlánrészt vállalt.
Azonos álláspontra jutva Zolival, egyöntetűen úgy véltük, hogy mindenképpen a Bodyfitness ( Fitness Forma, Athletic....vagy kinek ahogy tetszik, ugyanis egyazon kategóriát képvisel mindhárom elnevezés, kérdés, hogy melyik szövetség égisze alatt indulnak) a legtesthezállóbb kategória Zsuzska számára.
Megítélésem szerint jól halad a győri amazon, aki a K.O. Gymben készül, és alkalomadtán a Vidafitnessben is felbukkan egy-egy kriptikus tréning erejéig.
Kiváló genetikai adottságokkal, sűrű izomzattal áldotta meg Fortuna ezt a keménykötésű, szívós lányt, aki egy kaffer bivalyt is leedzene, bár igaz, hogy néha üvölt a fájdalomtól, és férfiakat meghazudtoló szitkot is sziszeg, mintegy nyomatékot adva krisztusi szenvedésének, sőt talán némán még anyázik is, de végiggyötri a rá bízott feladatot.


Combja, vádlija, farizmai, szinte kifogástalanok, jószerint nem is szükséges már ezeket a testrészeit erősítenie.
Vállcsontozata széles, és ez mindenképpen előnyére válik, háta is alakul, karizmai is elérik lassan a kívánt tömeget.
Ám mivel Zsuzska nem tartózik a darázs derekú lányok körébe, vérverejtékes kínok várnak még rá, hogy ezt a testrészét lehetőleg a végletekig lepucolja, és hasizmaival is lesz még gályázás bőségesen.
Talán egy széles háttal, és megfelelően rafinált pózolással sikerül kontrasztot alakítania háta és dereka között.
Ám sajnos épp itt van a bibi!


Zsuzska a pózolástól fosik mint a pelikán!
Trapéz izmai olyan mértékben kötöttek, hogy laza állapotban is feszesek.
Ettől elég merev a tartása, és attól tart, hogy neki sosem fog menni a négy alap beállás.
Persze, már találkoztam hasonló esetekkel, és végül amennyire szükséges volt, mindannyian megtanultak pózolni.
Nem lesz egy sétagalopp az tény, de nagy vétek lenne, ha Zsuzska épp a pózokon bukna el. Tervezett versenyek: Bodysport Kupa, Toldi Kupa, WBPF Magyar Bajnokság, és ha sikerül a kvalifikálás, a temesvári WBPF EB valamint Világkupa, és ami menet közben még adódik.
Cél; a becsületes helytállás!
Statiszta szerepet semmiképpen nem szeretnénk ráosztani a "Hárem fekete gyöngyszemére".

"múmia"

Megjelent: 1794 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. május 05., csütörtök 20:46