2012. július 18., szerda 12:36

Videó interjú Benedek Nikivel, Nagy Leventével a tavaszi szezonról

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Levi és Niki a Vida Fitnesz két legsikeresebb versenyzője a tavaszi szezonban.
Mint ismeretes, Levi harmadik, Niki pedig első helyezést ért el a W.A.B.B.A. Világbajnokságon.
Idáig azonban hosszú út vezetett, ami nem volt diadal menet, de Ők nem adták fel, és bebizonyították, helyük van a világ élvonalában.
Mindketten remek képességű versenyzők, nyertek is már sok rangos versenyt, azonban az igazi nagy siker eddig sajnos elkerülte Őket.
Hogy ezt miként élték meg, és hogyan érték el ezt a mostani nagy sikert, arról nyilatkozzanak Ők maguk, tekintsétek meg a videó interjút.
Videó megtekintése

Évek óta éreztem, az eredmény bennük van, de mivel ez pontozásos sportág, valahogy a kritikus pillanatokban a bírók sokszor nem mellettük döntöttek, és sokszor az az egyetlen pontocska, ami döntött, hogy első vagy második, mindig ellenükre fordult.

Az ilyen vereségek a legrosszabbak, mikor valaki éppúgy lehetett volna első, mint második.
A lényeg, hogy nem adták fel, nem másokra mutogattak, hanem tették amit kell, évről évre javultak, és most végre bebizonyították, amit mindig is tudtam, helyük van a nemzetközi élmezőnyben!

Mindketten indulnak az őszi szezonban is, elsősorban rangos nemzetközi pénzdíjas versenyeken, illetőleg az N.A.C. Universumon, és a W.A.B.B.A. Universumon.
Hazai versenyen is láthatjuk Őket, a Bodysport Kupán, illetőleg a Superbodyn bizonyosan.

A többi verseny még képlékeny, elképzelhető ha beilleszthető a felkészülésbe, más versenyeken is indulnak.
Sok sikert kívánok Nikinek és Levinek az őszi idényre, remélem, legalább olyan jól sikerül az őszi idény is, mint a tavaszi.
Niki és Levi felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 960 alkalommal