2012. augusztus 17., péntek 11:08

Kohári Ricsi négy hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ricsi atletic kategóriában versenyez, ez határozza meg a felkészülését.
A kategória határa az N.A.C.-nál testmagasság-100+2 kg, aki ezt a határt nem tudja tartani, az testépítésben kénytelen versenyezni.
Ricsi egész felkészülését ennek figyelembe vételével alakítottuk ki.
Ricsi 178 cm magas, tehát az N.A.C. Universumon maximum 80 kg lehet.
Mivel Ricsi a vastagítás alatt sem vizesedik le túlságosan, így a szálkásításnál maximum 10%-ot veszít a súlyából, tehát az ideális alapozó súlya durván 88 kg.

Ezt sikerült elég jól belőni, ugyanis a jelenlegi fotókon Ricsi 87 kg, jó formában, úgy hogy még nem diétázik, és jelenleg erőnléti edzéseket végez.
Gyorsan szálkásodik, így a formába hozást csak a Bodysport Kupa előtt négy héttel kezdi el, szerintem ennyi bőven elég lesz.

Ricsi ösztönösen jól pózol, ezzel sem kell szenvednie, ha szorul is némi korrekcióra, azt rögtön az első javításnál megjegyzi, és onnantól már megy önállóan.

Ezt figyelembe véve nagy reményeket fűzök a felkészüléséhez, remélem nyerni tud a Bodysport Kupán, és a Superbodyn, az N.A.C. Universumon pedig dobogós helyezést remélek.

Ezek a célok reálisak, hiszen tavaly nyert a Superbodyn, sajnos a Bodysport Kupát sérülés miatt feladta, az Universumon pedig 6. volt, 24 évesen.

Most sokkal jobb formában van, mint tavaly ennyi idővel a versenyek előtt.
Persze nem bízzuk el magunkat, a cél még messze van, bármi lehet, de a jelenlegi forma optimizmusra ad okot.

A többi versenyzőnk is gőz erővel készül, két edzőtársam, Simon Gabi és Rácz Balázs is csatlakozott a gyakorláshoz, szerintem ők is remek formában vannak.

Sőt, szabadsága előtt Soós Berni is felugrott kontrollra, róla is készítettünk pár képet.
Elmondható, motivált a gárda, szerintem mire kell, képesek lesznek a maximumot nyújtani.
Ricsi felkészülését végigkísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 904 alkalommal