2012. szeptember 06., csütörtök 12:59

Földvári Attila a formába hozás kezdetén

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Attila négy hét múlva indul első versenyén, az őszi idényben.
Ennyi ideje van a Pro Nutrition Grand Prix-ig.
Nagyon jól áll a formába hozással, szerintem ennyi idő bőven elég lesz, sőt inkább arra kell figyelni, ne száradjon túl gyorsan.
Két hét alatt ugyanis hat kilót fogyott, és négy héttel a verseny előtt már szinte csúcsformában van.
Attila jelenlegi súlya 101 kg, szerintem a Pro Nutrition Grand Prix-en nagyjából 97 kg körül lesz, borotva éles formában.

Attila pózolását addig sokat kell csiszolni, elég sok tartás hibája van, nem túl súlyosak, apróbb hibák, de szinte minden pózban.
Kicsit nehézkessé teszi a gyakorlást, hogy csak 2 hetente látom, nem tudom napra készen figyelni, mire haladt azzal, amit megmutattam.

Attila önmagához képest rengeteget áldoz erre az idényre, nagyon szeretne bizonyítani, minden pénzét erre költi, egyetlen cél vezérli, a sikeres szereplés.
A Pro Nutrition Grand Prix-en kívül a Bodysport Kupán, a Superbodyn, és az N.A.C. Universumon indul.

Fő versenye az N.A.C. Universum, itt szeretne minimum egy döntős helyezést elérni, amire szerintem minden esélye megvan.
Sajnos a munkájával nem a legkönnyebben tudja összeegyeztetni a felkészülést, de nem tud mit tenni, Törökszentmiklóson nehéz olyan állást találni, ami mellett gondtalan lenne a felkészülés.

Szerencsére tudott szponzort találni, a Power Track cég szponzorálja, ha ez nem lenne, nem biztos, hogy fel tudott volna készülni az őszi idényre, Attila hálás ezért, és nekik is szeretné bizonyítani, érdemes volt őt támogatni.

Bő három hét múlva, az első megmérettetésen kiderül, hogy áll Attila a többi versenyzőhöz képest, mire képes egy nehéz mezőnyben, mennyire tudja magát megmutatni a színpadon, éles körülmények közt.
Remélem, sikerrel veszi az akadályt, és a főpróba jól sikerül.
Attila felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1149 alkalommal