2013. január 14., hétfő 22:13

Deák Pisti készül a tavaszi szezonra

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Pisti némi variálás után úgy döntött, felkészül a tavaszi szezonra, már az is eldőlt, csak testépítésben fog versenyezni, erőemelésben nem.
Pisti a fiatalsága miatt sok mindent nem lát tisztán, túl sok mindent szeretne egyszerre, ami nyilván nem megy, meg kell tanulnia fontossági sorrendben látni a dolgokat, és a lényeges dolgokra koncentrálni.
Pisti kétszer hozott jó formát az idényben, egyszer egy fotózásra, egyszer pedig a Pro Nutrition Grand Prix-re.
A lényeges versenyeken azonban nem tudta megismételni ezt a formát, sem a Bodysport Kupán, sem az N.A.C. Universumon nem tudta magából kihozni a maximumot.

Most úgy döntött, kiköszörüli a csorbát, elkezdte a felkészülést, és a mutatott formája biztatónak mondható.
Pisti jelenleg 96 kg, aránylag jó formában, erről az alapról indítva lehet nagyon jó formát hozni, akár nemzetközi szinten is.

Tavasszal Pisti a Bodysport Kupán, az N.A.C. Universumon, a W.A.B.B.A. Világbajnokságon biztosan indul, de tervben van pár W.B.P.F. verseny is.
A csúcsformát az N.A.C. Világbajnokságra időzíti, itt szeretné bizonyítani, igen is helye van a legjobbak közt a junior mezőnyben.

Már követői is akadnak, például Zsibrita Ádám, aki 20 éves, és Pisti segítségével készül a Bodysport Kupára, a tehetség kutató kategóriában szeretne bizonyítani, élete első megmérettetésén.

A pózoláshoz csatlakozott Simon Attila is, aki szintén készül a tavaszi idényre, de ez már egy másik történet.

Tehát lassan indul az idény, és mi szokásunkhoz híven igyekszünk minél több versenyzőt bemutatni, végig kísérni a fejlődésüket, hogyan érték el azt a formát, amit a közönség remélhetően megcsodál.
Vida Zoltán
Megjelent: 207 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Deák Pisti csúcsformában