2013. augusztus 29., csütörtök 10:38

Felkészülés az őszi idényre: Plumbás Ádám

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ádám mióta megkeresett, és nálunk edz, szerintem nagyon sokat alakult.
Picit másképp raktam össze a diétáját, más jellegű edzéseket végez, és ez szerintem már most látszik a fizikumán, pedig a bevitt kalória mennyisége nem csökkent, a radikálisabb dolgok még csak most következnek.
Ádám már élversenyzőként érkezett a Vida Fitneszbe, így nyilván kialakult már egy saját szisztémája, ami alapjaiban jó volt, néhány dologgal kiegészítettük, pár dolgon finomítottunk, és ez szerencsére látszik a fizikumán.
Ádám nagyon fiatal, még nincs 24 éves, ennek ellenére nagyon érett az izomzata, és nagy izomtömeggel rendelkezik.

Röviden nagyon tehetséges, szerintem rövid időn belül a felnőtt nemzetközi mezőnyben is a legsikeresebb magyar versenyzők közt lehet.
Ádámnak ez az élete, nagyon szereti ezt a sportot, mindent megtesz azért, hogy sikeres versenyző lehessen.

Ádám első versenyén, a Pro Nutrition Grand Prix-en valószínűleg 100 kg-ban indul, jelenleg 96 kg, remek formában, a versenysúlyát 93 kg körül tippelem.
Az idényben tervben van még a Bodysport Kupa, a Superbody, az N.A.C. Svájc Open, és a W.B.P.F. V.B. is, a csúcsformát a W.B.P.F. V.B. –re időzítjük.

Ádám a többi versenyen is közel 100%-os formát tervez, ami figyelembe véve azt, hogy első versenye több mint 3 hét múlva lesz, a képeket elnézve reálisnak mondható.
A hátra lévő pár hétben próbáljuk majd tökéletesíteni a pózolását, csiszolni a kevés hiányosságát, szerintem a Dézsi versenyen Ádám tökéletes állapotban lehet.

Remélem, így is lesz, nem szól közbe semmi rendkívüli, sem sérülés, sem betegség, és minden a tervek szerint alakul.
Ádám nagyon következetes, szerintem minden lehetőt megtesz a sikerért, kihozza magából a maximumot, a többi már az ellenfelektől, és a bíróktól függ.
Ádám felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 893 alkalommal