2013. szeptember 01., vasárnap 20:33

Fontos információk a Bodysport Kupáról!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A Bodysport Kupa szabadidős verseny, ami azt jelenti, szövetségektől független bárki indulhat rajta, aki akar.
A délutáni nyílt nemzetközi szabadidős verseny egyben válogató az N.A.C. és a W.A.B.B.A. Universumra.
A kvalifikáció alól mentesülnek azok a versenyzők, akik nyertek abszolút világbajnoki, vagy abszolút Universum címet, nekik nem kell mást tenniük, mint jelezniük felém, vagy Pintér Feri felé az indulási szándékukat, és a nevezésüket intézzük.
Azok a versenyzők, akik nyertek a saját kategóriájukban, világbajnoki, vagy Universum címet, bemutatót kell tartaniuk, fel kell lépniük a versenyen, de indulniuk nem kötelező.
A világbajnoki, és Universum versenyeken dobogós helyezést elért versenyzőknek kötelező elindulni a versenyen, ellenkező esetben nem áll módomban továbbítani a nevezésüket.
Ez minden komoly szövetségnél így van, a nagy versenyekre a nemzeti bajnokságon kvalifikálni kell.
Kérem az N.A.C. és a W.A.B.B.A. Universumon induló versenyzőket, ezt szíveskedjenek figyelembe venni.

A kiutazás az N.A.C. Universumra repülővel történik, a járattal, és az árakkal kapcsolatos információk hamarosan fent lesznek a bodysporton.
Azok a versenyzők, akik biztosak indulási szándékukban, és hajlandók kvalifikálni a Bodysport Kupán jelezzék felém, a szállásigény jelzése miatt.
A Bodysport Kupáról élő internetes közvetítést tervezünk, így akik messze laknak, vagy egyéb elfoglaltság miatt személyesen nem tudnak jelen lenni, interneten nyomon tudják követni a versenyt.
És akkor néhány új információ, a barnítással kapcsolatban.
A legtöbb nemzetközi szövetségnél már nem engedélyezik a drean team barnító krémet.
Egyenlőre az N.A.C. –nál még engedélyezik, így én sem tiltom a használatát, de előbb utóbb várható, hogy minden szövetségnél megtiltják a használatát.
Erre a problémára Bognár Gergő talált megoldást, aki egy új alternatívát ajánl a versenyzőknek.
Bognár Gergő:
A versenyünk szeretne úttörő lenni abban is, hogy az elsők között tesszük lehetővé versenyzőinknek, hogy igénybe vehessék a profi versenyeken használt barnítási módot: a spray-barnítást, amit a ProTan Hungary fog lehetővé tenni.
A versenyünkön nincs tiltás más barnítókra nézve még egyelőre, de remélhetőleg szép lassan át fog mindenki térni itthon is a Spray-barnításra és mi szervezők is melegen ajánljuk, hogy vegyétek igénybe, hisz a saját stressz mentes, kényelmes versenyzésetek fogjátok elősegíteni vele, arról nem is beszélve, hogy sokkal pénztárca kímélőbb, mint a mindenki által használt eddigi barnítók.

A spray barnítás menete:
- Ajánlatos a verseny utolsó hetében valamilyen(akár a ProTan által ajánlott) bőrradírt használni, hogy az elhalt hámsejtektől megszabadítsuk a testünk, ezáltal a szín fixebb lesz és szebb tónust tudtok majd elérni.
- A hamarosan elérhető www.protanhungary.hu-n iratkozzatok föl a Bodysportra ONLINE, hogy a listára felkerülve, 5% kedvezményt kaphassatok a barnításból.
- A helyszínen felállított mobil sátrakban történik a barnítás, melynek ideje kb 10perc, majd további 10perc a száradási idő.
- Ezután nincs más dolgotok, csak várni a színpadra lépést és megkeresni a színpad előtti backstageben a Protan csapat tagjait, akik megadják a végső tónust egy kis posing olaj felvitelével. Ez kb 5 percet vesz igénybe és a színpad előtti bedurrantás alatt kivitelezhető.
Végeredmény: PROFI SZÍNPADI SZÍN!
A spray barnítás előnyei:
- Nem szükséges kísérőt hozni a barnításra és az is nyugodtan nézheti a versenyed, akit erre a célra szemeltetek volna ki.
- Az anyag amivel dolgozunk nem fog, nem kenődik.
- Barnítás után felöltözhettek, lefekhettek, nyugodtan pihenhettek, anélkül, hogy a szín elromlana, vagy elkenődne, így nem szükséges javítás.
- Ha tolódik egy-egy kategória, nem kell ácsorogni, hisz nyugodtan leülhettek, lefekhettek ismét, hisz nem fog lejönni a festék és nem is megy pazarba.
- Maximális verseny előtti és alatti koncentráció, hisz nem kell rászámolni a színpadra lépés előtt 30-45 percet a barnításra.
- Egészséges barna szín, amely nem tömíti el pórusokat, így egy szárazabb, definiáltabb hatást kelt a színpadon, nem úgy mint az eleve olajos krém barnítók, amit ha reggel felkensz, estére már 20-30%-ot ront a szárazságodon.
- „Viselhető” barnaság marad vissza a versenyek után is, miután az első fürdéssel a szín 75%-a lejön.
- A Bodysporton minden náluk barnító kap egy 500 Ft értékű kupont, aminek összegét a következő versenyen bemutatva, jóváírnak a barnítás összegéből.
A barnítás ára:
10500Ft – Testépítő kategória – komplett szín és olajozás.
(5% kedvezménnyel 9990 Ft, valamint a versenyen kapott kuponnal az online kedvezmény összevonható, így a szezon következő versenyén akár 9490Ft-ért is igénybe vehetitek a barnítást.)
8500 Ft – Minden más női kategória – komplett szín és olajozás.
(5% kedvezménnyel 7990 Ft, valamint a versenyen kapott kuponnal az online kedvezmény összevonható, így a szezon következő versenyén akár 7490Ft-ért is igénybe vehetitek a barnítást.)
Kérlek LIKE-olja Mindenki a Protan hivatalos FaceBook oldalát, a PROTANHUNGARY-t, hogy további hasznos információkról értesülhessetek illetve látogassátok meg a weboldalukat, a:
www.protanhungary.hu –t.
Minden versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk, további információk folyamatosan.
Vida Zoltán
Megjelent: 248 alkalommal