2013. augusztus 26., hétfő 22:22

Felkészülés az őszi idényre: Deák István

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Pistinek négy hete van első versenyéig, a Pro Nutrition Grand Prix-ig.
Szombaton Pisti elvállalta, hogy fellép a Biatorbágyi Amatőr Fekvenyomó versenyen, amit köszönök, így alkalmam volt fotózni, és megbeszéltünk néhány fontos dolgot.
Pisti jelenleg 93 kg, a fizikuma javult, de még messze nem eleget.
Négy hét nagy idő, ennyi idő alatt óriásit lehet változni, de kell is, mert Dézsen nagyon erős lesz a mezőny, félig kész formával biztosan nem lehet dobogóra kerülni.

Pisti hajlamos félvállról venni a diétát, mindent az utolsó pillanatra hagyni, pedig sokszor átbeszéltük már, hogy ez nem helyes.
Annál inkább, mert abban állapodtunk meg, megpróbál lemenni 80 kg alá, ami nagyon nem lesz egyszerű, már tavaly sem volt az, pedig akkor még nem volt ekkora izomtömege.

Remélem, nem akar 6-7 kg-ot fogyni egy nap alatt, ez azon túl, hogy nagyon egészségtelen, a fizikumának sem lenne a legjobb.
Végül mindenben megegyeztünk, mindent megbeszéltünk, remélem Pisti felnő a feladathoz, és következetes lesz saját magával szemben.

Klubon belüli ellenfele, Fister András már javában diétázik, nagyon lelkes, jelenleg 85 kg, egyre jobb formában, biztos vagyok benne, neki sikerülni fog hozni a 80 kg-os súlyhatárt, pedig ő is 97 kg-ról indult.
De ez egy másik cikk lesz, ezt csak azért írtam, hogy ha egy 17 éves fiatal tud következetes lenni, akkor egy 21 éves fiatalember sem vallhat kudarcot, ha tényleg akar bizonyítani.

Ezzel együtt nincs gond Pisti fizikumával, négy hét alatt ebből lehet nagyon jó formát hozni, de csak úgy, ha a végén nagyon oda figyel, nem eszik félre minden nap, mert akkor könnyen lehet, fiatalabb csapattársa megtréfálja.
Pistinek ez lesz az első versenye, több versenyt is terveztünk neki az ősszel, ha erre nem tud teljesen beszáradni, nem katasztrófa, akkor a következő versenyen javít, remélem változtat, és sokkal jobb lesz.

Ez egy nagyon lényeges verseny, de mégis előkészületi verseny, az első az idényben.
Pistiben nagy lehetőség rejlik, kérdés, kihozza e magából.
Nagy szüksége lenne egy jó idényre, amire megvan az esélye, rajta múlik, él vele, vagy sem.
Pisti felkészülését végig követjük a Bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 213 alkalommal