2013. szeptember 26., csütörtök 22:08

Felkészülés az őszi idényre: Hajdrik Mária

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Hajdrik Mária  vehemensen készül az őszi versenyszezonra.
Marcsi a debreceni Vezér Fitneszben készül már időtlen idők óta a különböző versenyekre, de amikor teheti a mintegy 350 km-re fekvő Győrbe látogat állapotfelmérésre, kontrolledzésre és megbeszélni a versenyfelkészülések részleteit.
A debreceni amazon impozáns sportmúlttal rendelkezik: többszörös fitnesz forma magyar bajnok, WBPF EB. ezüstérmes a modell kategóriában, Herkules Trófea fitnesz modell győztes.

Napi 10 órás munka mellett készül, ami ellent mond egyes sportolók azon állításának, hogy rajtuk kívül egyetlen versenyző társuk sem dolgozik.
Lendülete mégis töretlen maradt a hosszú évek alatt és az őszre is lelkiismeretesen készül, ahogy azt tőle megszokhattuk az elmúlt évek során.

Marcsi átka mindig a súlyveszteség problémája volt, hiszen versenysúlya az utóbbi években 48 kg körül mozgott, pedig a fejlődés lényege az impozáns tömeggyarapodás még a fitnesz hölgyek esetében is.
Felállítottunk egy új versenystratégiát, amelynek alapelve nem az utolsó pillanatra időzíteni a minőségi átalakulást, hanem a versenyek kezdete előtt hetekkel már megpróbáltunk egy megfelelő alkatot elérni.

Amikor a minőségi átalakulás megközelítette a versenyformát a szénhidrát manipuláció elvét (töltés-ürítés ciklikus váltakozását) alkalmaztuk.
Egyelőre olybá tűnik, hogy ez a módszer működik.
Marcsi testsúlya jelenleg 50-52 kg között mozog, de ha a csúcsformája idején testsúlya nem megy 50 kg alá, akkor elmondhatjuk, hogy a verseny felkészülési stratégia célirányosan működik.

Válla, háta, karizmai tagoltak, sima hasizma is szeparálódni látszik, combizmainak tömege impozáns, főleg a hajlítója, ám azok szeparációján sokat kell még javítani.
Ha válla szélességén is tudunk még korrigálni, jó esély van arra, hogy élete legjobb formáját hozza az ősz folyamán.
Pózolásán kell még csiszolni, lazítani, mivel sajnos vannak olyan beállásai, amelyek az elmúlt évek során berögzültek, és a görcsös merevséget képtelen levetkőzni.

Tervezett versenyek:
Bodysport Kupa (figure kategória)
Herkules Trófea (bodyfitness)
W.B.P.F. MB (athletic)
Szabadság Kupa Temesvár (bodyfitness)
A debreceni amazon mindenesetre startra készen áll, a többi majd a versenyeken dől el.
múmia
Megjelent: 1120 alkalommal