2014. január 07., kedd 11:28

Plumbás Ádám a Power Track csapatában folytatja

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ádámot kezdő versenyzőként a scitec cég támogatta, nem állandó, fix támogatással, hanem blogos tevékenysége alapján.
Az óta azonban Ádám tovább lépett, és sikeres élversenyzővé vált, így szeretett volna egy fix, állandó támogatást kapni, a blogoláson felül.
Sajnos azonban erre nem volt lehetőség, így Ádám úgy döntött, elfogadja a Power Track ajánlatát, amely fix támogatást biztosít a számára, a blogolásért kapott támogatás mellett.

Ádám hálás az eddigi támogatásért, amit kapott, de szeretne tovább lépni, sokat jelentett volna számára egy fix támogatás, de mivel előző szponzorának erre nem volt lehetősége, így a szerződése lejártával szponzort váltott.
Remek csapatba került, hiszen a Power Track támogatja többek közt Major Zsoltot, Kohári Ricsit, Kormány Mihályt, Fister Andrást, Jenei Pistit.

Valamennyien motivált, jó képességű versenyzők, szerintem Ádám sem fog kilógni közülük, méltó helye van a csapatban.
Ádám a tavaszi idényt egészen biztosan kihagyja, január végén kezdi a vastagítást, alapozását végig kísérjük a bodysporton.
Az ősszel tervei szerint minden jelentősebb versenyen indul, fő versenye az N.A.C. Universum lesz, ahol dobogós helyezést szeretne elérni, felnőtt testépítésben.
Ádám idei őszi csúcsformáját a Bodysport Kupán mutatta, ha azt formáját meg tudja ismételni egy 3-4 kg-al nagyobb testsúllyal, úgy vélem, reális esélye lehet dobogóra állni az N.A.C. Universumon.

Az alapozásnál nagyon oda kell figyelni, szerintem nem lesz gond, Ádám fel tudja pakolni azt a szükséges pár kilót, amivel igazán sikeres lehet a felnőtt, nemzetközi mezőnyben is.
Ádám felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 971 alkalommal