2014. január 30., csütörtök 22:36

Szalma Attila indul a Frey Clasic-on!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Szalma Attilát nagy tehetségnek tartom, az ősszel remek formát hozott az előkészületi versenyeken, a formaidőzítése a nagy versenyekre azonban nem sikerült túl jól.
Sajnos csak méreteiben csökkent, és a definíciója nem javult lényegesen.
Attila azonban nem adja fel, a tavasszal más szisztéma szerint készül, úgy véli, tudja hol hibázott, és a tavasszal bizonyítani fogja, helye van a legjobbak közt.

Attila méreteiben hatalmas, szemből, oldalról a kidolgozása is rendben van, a gondot a két hát póz jelenti, ebben kell lényegeset javulnia, ha az elithez akar tartozni.
Ha ezt a hiányosságát sikerül kijavítania, bárkinek ellenfele lehet, akár a legjobbakkal is sikerrel felveheti a versenyt.

Attila teljes erőbedobással készül a Frey Classic-ra, teljesen más szisztéma szerint, mint az ősszel, és bízik a sikerben.
A Frey Classic-on csúcsformát kell hoznia, hiszen olyan versenyzőkkel fog megmérkőzni, mint Major Zsolt, Kökény Béla, Nagy Levente, ha csak a magyarokat említem.

Ez egy elit verseny, csupa Universum, és V.B. döntős lesz a mezőnyben, így nem lesz könnyű még az első hatba sem kerülni.
Én mégis bízom a magyar versenyzőkben, nem lennék meglepődve, ha az első 4 helyezett magyar lenne.

Lassan kiderül, kik neveztek, akkor már többet tudunk, bár egy versenynek mindig az eredményhirdetéssel van vége.
Addig minden nyitott.
Minden magyar versenyzőnek sikeres felkészülést kívánok!
További információk folyamatosan.
Vida Zoltán
Megjelent: 986 alkalommal