2014. február 04., kedd 23:20

Plumbás Ádám két hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ádám tavaly nagyon korán kezdett diétázni, így nagyon elfáradt a tavalyi őszi szezon végén.
A Superbody után kiengedett, talán kicsit jobban, mint az ésszerűség diktálta volna, de az vesse rá az első követ, aki ilyet nem élt át.
Nagyjából két hete kezdett ismét ésszerűen táplálkozni, és változtattunk az edzésein is, ismét együtt edzünk.
Ádám két hete 97 kg volt, most két hét elteltével 102 kg, jobb formában, mint 97 kg-os testsúllyal.

A más jellegű edzések, és az ésszerűen összeállított étrend hatására a teste rendkívül gyorsan változik, még magam is meglepődöm, milyen gyorsan reagál.
Ádám tavaly ősszel kihagyta az utolsó junior világbajnokságot, amin indulhatott volna, részben anyagi okok, részben a fáradtság miatt.

Idén ősszel azonban már a felnőtt mezőnyben kell helyt állnia, ez lényegesen nehezebb lesz, nagyobb kihívás, többet kell tenni érte, hogy a csúcs közelébe tudjon kerülni.
Ádám jelenleg a hiányosságaira koncentrál, próbálja felhozni a combhajlító izmot, a felsőmell izmot, és a karizmokat.

Az edzésterve is erre koncentrál, nyilván ennyi idő alatt még nincs lényeges változás, de azt remélem, az alapozás végén már szembetűnően más lesz a fizikuma, felhozza a hiányosságait, és megmutatja oroszlán körmeit a felnőtt mezőnyben is.
A Power Track cég támogatja idén a felkészülését, ők állandó, kiszámítható, fix támogatást nyújtanak, és ez sokat jelent Ádám felkészülésében.

Ádám ősszel terveim szerint sokkal ésszerűbben fog felkészülni, nem fogja ellőni az összes puskaporát már az előkészületi versenyeken.
Ősszel Ádám legalább két, nagy nemzetközi szövetség versenyén indul, azon belül is az N.A.C. Universum lesz a fő verseny amire koncentrál.
Mint tudjuk, ez egy nagyon erős verseny, nagyon fel kell készülni annak, aki a döntős helyezésekre pályázik.
A feladat nehéz, de nem lehetetlen, szerintem Ádám képes rá.
Ádám felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1036 alkalommal