2014. február 20., csütörtök 21:49

Felkészülés a tavaszi idényre: Füzi Krisztina

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A Múmia Team lányai: Füzi „Démon” Krisztina, a tékozló leány visszatért!
Az elmúlt év tavaszán a „Múmia Hárem”Fekete Démonja” már berobbant a köztudatba és versenyről versenyre egyre erőteljesebben megmutatta oroszlánkörmeit, mintegy nyomatékot adva, hogy idővel bizony számolni kell vele a nemzetközi porondon is.
Aztán a sors úgy hozta, hogy elváltak útjaink, más körülmények között kezdte az őszi felkészülést és színpadi megjelenésének köszönhetően a Tropical színeiben induló ifjú versenyző hölgy (amely egyben a Krypta Trófea egyik főtámogatója, valamint Krisztit is támogatja akárcsak a Peak Performance Products), komoly eredményeket ért el.
Budaörsön a WBPF verziójú vb-n a dobogó harmadik fokára állhatott a modell -165 cm-es kategóriában, majd november végén a Hamburgban megrendezett Univerzumon a fitnesz kategóriában épphogy lecsúszott a dobogóról és az előkelő negyedik helyet csípte meg.
Nemrégen megkeresett mondván, hogy a tavaszi versenyidényre szeretné a segítségemet kérni.
(„Jó az öreg a háznál. Ha nincs baj, az öreg majd kreál”!)

Kompromisszumot kötöttünk, hogy a Tropical-Múmia Team versenyzőjeként lép majd színpadra a jövőben és maximálisan igyekszik teljesíteni az edzői utasításokat.
Kriszti látványos metamorfózison ment keresztül az elmúlt egy hónapban, a tömegnövelés genetikájának köszönhetően gyorsan meglátszik rajta.
Széles hátizmai szemlátomást ”terjeszkednek”, vállai kerekednek, feneke tovább gömbölyödött és combfeszítőinek külső íve is látványosan átalakult.
Amit még javítani kell, a hajlítóinak ívelése, de vádliján és közép hátizmainak sűrűségén is kell még korrigálni.
A „Hárem Fekete Démonja” magabiztosan mozog a reflektorfényben, tele van önbizalommal, ami elengedhetetlen eleme a sikeres versenyzésnek és pózolása is meggyőző.
Alig kell az alapbeállásain finomítani.
Ő az a versenyző prototípus, akit az égiek is a színpadra teremtettek.

Tervezett versenyek: Frey Classic (amelyen azok a versenyzők vehetnek részt akik a NAC Univerzum-on legalább a döntőbe jutottak. A győri fitnesz hölgy teljesítette ezt a követelést, így jogot szerzett a német pénzdíjas versenyen való részvételre.)
Bodysport Kupa, amelyen kvalifikálni szeretne a Spanyolországban megrendezendő NAC világbajnokságra a modell kategóriában, de Kormos Zoltán korábbi fitnesz világbajnok segítségével kűrjén is finomítani szeretne, és ha a körülmények úgy hozzák, lesz olyan verseny amelyen a számára egyáltalán nem idegen műfajban is benevez.
További tervek: a WBPF égisze alatt megrendezett versenyek, valamint a Krypta Trófea.
Hogy ezek közül mennyit lesz képes bevállalni, milyen energiatartalékkal rendelkezik, majd a versenyek alatt kiderül.

Mindenesetre a „Fekete Démon” térdre borulhat és hálát rebeghet, hogy Fortuna nem mindennapi alkati adottságokkal áldotta meg.
Neki csak annyi a tennivalója, hogy éljen a sors kegyeivel és a másik ötven százalékot, ami a befektetett munka része lelkiismeretesen elvégezze.

„múmia’
Megjelent: 1191 alkalommal