2014. június 19., csütörtök 09:42

Palecian Judit egy héttel az I.B.F.F. V.B. előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Miután maga mögé utasította a teljes mezőnyt az NAC vb-n, a korábbi kétszeres professzionális ökölvívó világbajnok, Vida Zoltán tanácsát követve úgy döntött, hogy bevállalja az IBFF szövetség által Szlovéniában (Koper) megrendezésre kerülő világbajnokságon való részvételt.
Amennyiben Judit képes lesz hozni a spanyolországi formáját, bármi megtörténhet.

Papírforma szerint csak a sokszoros világbajnok Gróf Brigitta állhat az útjába, akinek óriási a renoméja ennél a szövetségnél.

Mindenesetre gigászi csata van kilátásban a két magyar versenyző hölgy között, a 40 év feletti Figure kategóriában.

Judit élete messze legjobb formáját hozta ebben a versenyidényben, és ez többek között annak is köszönhető, hogy sikerült felhozni a kritikus testrészeit, elsősorban a combhajlítóját, de sima hasfalának tömegén is jelentősen javított.

Hihetetlenül gömbölyű deltái, férfiakat meghazudtoló bicepsz és triceps méretei, sűrű, tagolt hátizmai, szeparált combfeszítői, impozáns látványt nyújtanak a színpadon a mindössze 50 kg-os világbajnok amazonnak.

Ha ősszel sikerül még egy nüansznyit korrigálni a fazonján, Judit félelmetes ellenfél lesz Hamburgban az NAC univerzumon, és Indiában a WBPF világbajnokságon.
Gróf Brigivel együtt már most hétvégén rettegésben tartják ellenfeleiket, és reményeink szerint köztük dől majd el az IBFF világbajnokság sorsa.
Lakatos Mihály
Megjelent: 1560 alkalommal