2014. július 05., szombat 11:54

Felkészülés az őszi idényre: Bolla József

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Józsi 3 éve nem versenyzett, utoljára az N.A.C. Universumon indult, ott sajnos nem tudott a döntőbe kerülni, pedig remek formát hozott.
Józsi ott a méretek miatt nem tudott döntőbe kerülni, izomtömegében kisebb volt a top 6-hoz képest.
Józsi az eltelt 3 évben felhozta az izomtömegét, jelenleg 118 kg, ami már megfelelő a kategória elitjéhez.

A nagy kérdés az, hogyan sikerül a formába hozás, Józsinak 4-5 versenyt javasoltam, de hangsúlyoztam neki, ne akarjon az előkészületi versenyeken rögtön csúcsformát hozni, azt inkább időzítse a fő versenyre, ami esetében az N.A.C. Universum lesz.

Aki már az előkészületi versenyekre csúcsformát hoz, az vagy nagyon kimerül, vagy nagyon elfogy a versenyidény végére, egyik variáció sem szerencsés, tehát fel kell állítani egy fontossági sorrendet.
Józsi arányai is sokat javultak, főleg a hát szélessége javult sokat.

Józsi erőssége a lábizomzata, ez most is így van, méreteiben brutális, és a kidolgozása is jónak mondható az időszakhoz képest.
Józsi sajnos egyenlőre önerőből készül, nincs szponzora, de reménykedik benne, hogy ezzel a fizikummal valamelyik cég felfedezi, és mögé áll, legalább a versenyidény idejére, aztán ha jól szerepel, akár folyamatosan is.
Józsi már rutinos versenyző, 39 éves, szerintem nem fog hibázni a formába hozással, nem az a típus, aki nem bír elviselni egy diétát.

Józsi az N.A.C. Universumon a 179 cm alatti testépítő kategóriában indul, ami talán a legnehezebb kategória, itt tényleg a maximumot kell hoznia annak, aki jobb helyezésre vágyik.
Ha minden jól sikerül, Józsiban benne van a döntős helyezés lehetősége, a kérdés csak az, sikerül e kihoznia magából.
Józsi felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1036 alkalommal